Techninė pagalba kelyje – pagalba, kai jos reikia labiausiai

Nei vienas nėra apsaugotas nuo nelaimių kelyje. Vien tai, kad mes vairuojame labai saugiai, dar nereiškia, kad niekada gyvenime neteks patirti nelaimės kelyje. Juk visi kiti kelių eismo dalyviai taip pat užtikrina saugumą arba kelia pavojų. Visgi, atsitikus nelaimei nereikia pergyventi, kadangi šiuo metu pagalba yra šalia, kai tik jos reikia, tad svarbiausia rasti geriausią pasiūlymą ir pasinaudoti jos teikiamomis galimybėmis.

Techninė pagalba kelyje padės Jums išvengti nesklandumų, su kuriais tenka susidaryti po avarijos arba sugedus.

Kokias paslaugas apima techninė pagalba kelyje?

Techninė pagalba kelyje – pagalba, kai jos labiausiai reikia. Kadangi šio tipo paslaugas teikia labai daug skirtingų įmonių – visos jos stengiasi pasiūlyti kuo daugiau įvairiapusės pagalbos.

O ką tiksliai apima šios paslaugos ir kuomet galima kreiptis į specialistus?

  • Tralo nuoma – pagalba, kai tenka išvežti nefunkcionuojančią auto priemonę. Tai viena labiausiai reikalingų paslaugų.
  • Siūloma techninė pagalba kelyje labai skirtingoms transporto priemonėms. Pagalbos sulauks tiek lengvosios transporto priemonės, tiek daugiagabaritės.
  • Taip pat siūlomos ir labai įvairiapusės transportavimo paslaugos. Geriausia rinktis tuos, kurie sutinka transportuoti labai skirtingas auto priemones. Tokiu atveju pagalba bus visada šalia.
  • Teikiamos ir manipuliatoriaus paslaugos. Jų prireikia rečiau, tačiau kai reikia – nuostabu, kad galima jomis pasinaudoti.
  • Galiausiai, techninė pagalba kelyje apima ir rato tvarkymo paslaugas. Ne visada jos teikiamos salone. Galima pakeisti ir kelyje.
  • Viskas – klientų patogumui!

Kaip elgtis patekus į auto įvykį?

Jeigu jau patekote į auto įvykį, tokiu atveju svarbiausia nepanikuoti, kadangi viskas labai sėkmingai gali būti išsprendžiama už jus. Svarbiausia kuo greičiau kreiptis į specialistus, kurie mielai suteiks pagalbą. Tuo pačiu siūlome nepamiršti, kad reikia pasirūpinti savo saugumu. Tokiu atveju labai svarbu apsirengti liemenę, kuri turi atšvaitą. Tai galioja ne tik tokiu atveju, kai į avariją patekote nakties metu, tačiau ir dieną. Tuo pačiu eiti kuo toliau nuo mašinos, kadangi negalutine būti tikras, kad užsidegę tepalai nesukels sprogimo.

Rūpinkitės savimi ir būkite saugūs.