„Vytautas Mineral SPA“: „3 dienos be telefono“ iššūkis

„Vytautas Mineral SPA“ svečiams siūlo komfortą, išskirtines procedūras, gardų maistą, ramybę Nemuno vingių parko pašonėje ir neprilygstamas sveikatingumo akimirkas. Komplekso mineralinis vanduo neturi analogų pasaulyje – jis formavosi šimtus milijonų metų, o dabar kiekvienas gali lepintis jo sveikatinamosiomis ir gydomosiomis galiomis… Tačiau tai dar ne viskas, ką siūlo šis SPA centras!

„Vytautas Mineral SPA“ Birštone: iššūkis „3 dienos be telefono“

Originalių naujovių siūlo vienas prabangiausių SPA centrų Lietuvoje – „Vytautas Mineral SPA“. Šioje įstaigoje kviečiama susidurti su iššūkiu „3 dienos be išmaniojo telefono“. Taip norima paskatinti žmones ilsėtis kokybiškai.

„Išeina klientai iš procedūrų ir iškart telefonas rankose. Todėl pageidaujantiems siūlome „offline“ iššūkį. Fiziškai paimame asmens telefoną ir uždarome jį į seifą. Iššūkis trunka 3 dienas. Už tai dovanojame procedūras. Jei taisyklė pažeidžiama ir telefonas atsiduria kliento rankose – jis privalo susimokėti už jam suteiktas procedūras. Kartą šiam iššūkiui ryžosi latvė. Prieš atiduodama telefoną mums, skambino visiems pažįstamiems ir draugams, informavo, kad nebus pasiekiama. Kyla šiokia tokia panika. Tokiais atvejais nebemokama net susirasti mieste objekto: nebelieka GPS programėlės, ir žmonės nebežino, kaip naudotis žemėlapiu“, – teigia „Vytautas Mineral SPA“ atstovė.

„Vytautas Mineral SPA“: procedūros

„Vytautas Mineral SPA“ turi išties daug gundančių pasiūlymų, nuo paprastų ir pigių iki itin prabangių. Norintiems ramybės tik dviese, poilsio kompleksas siūlo nakvynę dviem, kurios metu svečių laukia pusryčiai švediško stalo principu, apsilankymas baseinų ir pirčių erdvėje, sveikatingumo mankšta salėje ir baseine.

Na, o ieškantiems prabangesnių pasiūlymų kviečiame išbandyti prabangų 2 naktų poilsį. Į šį pasiūlymą įeina rekordinis skaičius paslaugų: 2 nakvynės liukso klasės kambaryje, romantiška  vakarienė, pusryčiai, Flow terapija, polinezietiškas masažas „Ma-uri-ora“, „Sapphire“ ritualas Jam ir Jai (t. y. kūno šveitimas, nugaros masažas ir rankų terapija), neribotas apsilankymas baseinų ir pirčių erdvėje, sveikatingumo mankšta. Pasiūlymas išties viliojantis, ar ne?

Norintiems pasilepinti „Vytautas Mineral SPA“ be nakvynės, taip pat turime itin gerą pasiūlymą! Tai „Ying-Yang“ ritualas Jam ir Jai, kurio metu gausite kūno šveitimą, vonią bei atpalaiduojantį viso kūno masažą, o po to mėgausitės gardžia vakariene ir apsilankymu baseinų erdvėje.

Taip pat rekomenduojame išbandyti detoksikuojantį ritualą „Marine Flora“. Į pasiūlymą įeina 3 val. trukmės apsilankymas baseinų ir pirčių komplekse, kūno šveitimas, įvyniojimas, galvos masažas bei paprastas masažas „Prana Vitality“.

„Vytautas Mineral SPA“: akcija

Šiuo metu, SPA centras, turi išties unikalų ir viliojantį pasiūlymą, kurio metu Jūs gausite nakvynę su SPA bei 50 eurų vertės kuponą restoranui. Tokio laimikio kaina prasideda vos nuo 65 eurų, priklausomai nuo procedūrų bei kambario tipo. Svarbu – užsisakyti iš anksto, nes geriausius pasiūlymus išgraibsto vos per kelias minutes!

Tad skirkite laiko sau ir po švenčių maratono, mėgaukitės ramybe, Birštono „Vytautas Mineral SPA“. Pažadame tik geriausius įspūdžius!