Kada nerekomenduojama skolintis pinigų?

Anksčiau ar vėliau gyvenime, kiekvienam iš mūsų tenka pasiskolinti šiek tiek pinigų. Visgi, greičiausiai tai būna ne itin didelės sumos, kurias atiduodame jau kelių mėnesių bėgyje ir daugiau nebekvaršiname sau galvos. Kita vertus, jeigu pinigų prireikia vestuvėms, naujam automobiliui ar būsto įsigijimui – skola gali būti gerokai didesnė nei įprastai. Tačiau ar tikrai visada reikėtų skolintis?

Jeigu nesame tikri dėl to, jog pinigus anksčiau ar vėliau atiduosime, tuomet geriau apsieiti be pasiskolinimų. Juk nenorėtume rizikuoti santykiais su artimais žmonėmis, kuriems grąžinti gautos sumos taip ir negalėsime? Gerai apgalvokite, galbūt artėjančioms atostogoms ar vestuvėms galite susitaupyti ir patys? Atsisakę tam tikrų paslaugų ar sumažinę išlaidas maistui, kurui, komunaliniams mokesčiams? Tai gali užtrukti kiek ilgėliau, nei pasiskolinus iš artimųjų, tačiau bent jau būsime ramūs, jog tai savi pinigai, kurių vėliau nereikės atiduoti. Taipogi, nedarykite didelės klaidos, pavyzdžiui, rengdami vestuves ir pasiskolindami iš kieno nors didelę sumą pinigų, manydami, jog vokeliai gauti šventės metu atpirks tai, ką esate skolingi. Svečiai nebūtinai bus tokie dosnūs, kaip įsivaizduojate, todėl visada gerai apgalvokite savo galimybes grąžinti pinigus iki sutartos datos. Dar vienas svarbus akcentas – Jums paskolinęs žmogus gali įnirtingai kištis į Jūsų reikalus, norėdamas įsitikinti ar jo duoti pinigai leidžiami atsakingai. Turbūt tai nepatiktų niekam, tiesa?

Esate tikri, jog sugebėsite atiduoti skolą, iki tam tikros dienos? Puiku. Visgi, jeigu nusprendėte, jog laiko jums reikia gerokai ilgiau, galite pasinaudoti ir kitais variantais, pavyzdžiui, TF Bank paskola. Pinigų gavimo procesas yra itin greitas, be to, Jums nereikės niekur vykti – sutartį pasirašyti galite ir nuotoliniu būdu. Tereikia atitikti kelis reikalavimus: būti ne mažiau nei dvidešimt dviejų metų amžiaus, uždirbti bent du šimtus eurų per mėnesį, turėti keturių mėnesių darbo stažą dabartinėje darbovietėje bei nekaupti skolų kitiems kreditoriams. TF Bank paskolos suma siekia nuo penkių šimtų iki penkiolikos tūkstančių eurų, o atidavimo laikotarpis greičiausiai yra gerokai ilgesnis, negu Jums suteiktų artimieji ar pažįstami, kuriems tų pinigų tikriausiai prireiktų patiems. Vartojimo paskola yra itin populiari įvairioms šventėms, atostogoms ar didesniems pirkiniams. Naudodamiesi TF Bank paslaugomis išvengiate ir kai kurių kitų nepatogumų, pavyzdžiui, neprivalote pateikti ataskaitos už panaudotas lėšas, tad galėsite išleisti jas kur tik norite, nesiteisindami absoliučiai niekam. Tai išties patogu, greita ir paprasta.

Taigi, nors neretam iš mūsų anksčiau ar vėliau prireikia pinigų, kurių neturime, prieš skolinantis iš artimųjų turėtume gerai apgalvoti. Jeigu gautą sumą galėsime atiduoti pakankamai greitai, tuomet puiku. Visgi, neretai pasitaupyti užtrunka, be to, įvairios paskolos iš mums brangių žmonių gali sugriauti draugystes bei ryšius, per tokius dalykus dažnai atsiranda įvairių nesutarimų. Todėl, jeigu planuojate vestuves, atostogas ar kokį nors didelį pirkinį, daug patogiau paimti vartojimo paskolą. TF Bank paskola siūlo pačias geriausias sąlygas, yra itin greitas būdas gauti pinigų, be to, suteikia pakankamai ilgą laikotarpį grąžinti gautą sumą. Visgi, visais atvejais pirmiausiai įvertinkite savo galimybes, o tik tuomet svarstykite kokia išeitis būtų geriausia. Galbūt sutaupyti galite ir patys?