Dovanų čekiai ir bilietai gali būti įdomi ir originali dovana!

Ilgą laiką buvo manytą, jog įvairūs dovanų kuponai apsipirkti mėgstamoje parduotuvėje, nors ir yra praktiška dovana, visgi, stokojanti originalumo. Tačiau, juk tai puiki dovana, mat žmogui nėra dovanojamas nepanaudojamas daiktas, kuris metų metus gulės stalčiuje ar rinks dulkes ant lentynos. Šiandien apstu bilietų, čekių, kuponų, kurie neturi griežtos panaudojimo datos, todėl žmogus savo nuožiūra, atradus laisvą nuo darbų laiką, žengs naujų potyrių link. O juk kur kas smagiau padovanoti ir gauti naujus potyrius ir prisiminimus, nei nenaudojamą žvakidę.

Bilietas į renginį

Jeigu žmogus domisi menu, muzika, teatru, tai yra nuostabi dovana. Jeigu žinoma konkreti mėgiama ir klausoma grupė, muzikos žanras, galima padovanoti bilietą į jų koncertą. O jeigu ne, galima rasti bilietus, čekius, su kuriais žmogus galės nueiti į pasirinktą koncertą ar spektaklį pasirinktu metu.

Bilietas į degustaciją

Žmonėms, kurie nuolat mėgsta išbandyti kažką naujo, puiki dovana yra suteikti galimybę dar vienam eksperimentui. Šiandien galima rasti platų degustacijų pasirinkimą – nuo užkandžių iki gėrimų bei desertų. Tokiu būdu žmogus ne tik palepinamas skaniu ir įvairiu maistu, bet tai taip pat bus nauja, įsimintina patirtis.

Išvykos

Vis labiau populiarėja trumpos savaitgalio išvykos, ir neretai žmonės renkasi pamatyti dar neiširtų Lietuvos kampelių. Mėgstantiems keliauti, bet dėl darbų vis nepavyksta išsirinkti laisvąjį savaitgali, padovanojus kuponą savaitgaliui SPA centre ar ekskursijos kelialapį po pasirinktą miestelį, žmogus patogiu metu galės leistis į nuotykius.

Sportas

Neretai ypač sunku būna nustebinti tuos, kurie gyvena aktyvų, ekstremalų gyvenimo būdą, nes greičiausiai jie jau yra išbandę viską. Visgi, daugėjant naujoms pramogoms, aktyvioms veikloms, yra tikimybė, jog jie galbūt to dar nėra išbandė. Išrinkus bilietą šuoliui parašiutu ar vandens sportui, žmogus atsiradus laisvam laikui su malonumu leisis į naujas patirtis.

sportas

Dovanų čekis

Dovana virtusi klasika, kuri šiandien yra vertinama. Tiems, kurie mėgsta skaityti knygas, gan sunku išrinkti ne tik dar neskaitytą, bet ir patinkančią knygą, todėl, dovanų čekis knygyne apsipirkti žmogui suteiks kur kas daugiau džiaugsmo, nes jis greičiausiai jau turi sąrašą knygų, kurias nori perskaityti. Šiandien tokių dovanų čekiu yra labai daug, tad rasti tinkamą tikrai nesunku.