Kredito unija – kreditinės mokėjimo kortelės

Kreditinė kortelė – tai kasdienio naudojimo kortelė, ypač praverčia, kuomet pritrūksta pinigų ar atsiranda netikėtų išlaidų. Suteikto kredito limito ribose kreditine kortele galite atsiskaityti už prekes tiek Lietuvoje, tiek užsienyje ir pirkti prekes bei paslaugas interneto parduotuvėse, kartais netgi pigiau, mažesne kaina. Naudojantis kreditinėmis kortelėmis galima nemokamai atsiskaityti už pirkinius internetu, išsinuomoti automobilį, galimas viešbučių užsakymas ar rezervavimas ir kt. Taip pat galite atsiskaityti už pirkinius nesinaudodami lizingo bendrovių paslaugomis.

Kredito unija siūlo nemokamai užsisakyti kreditines korteles, kadangi palūkanos už panaudotą kreditą svyruoja tik nuo 11,5 iki 13,5%. Kreditinės kortelės išduodamos su kredito limitu iki dviejų mėnesių atlyginimo dydžio. Jos gali būti su palūkanų mokėjimo atidėjimu iki 25 dienų. Kortelė gali būti išduodama ir be kredito limito, tokiu atveju taikoma kainodara kaip ir be palūkanų mokėjimo atidėjimo.

Dar vienas iš privalumų tas, kad grąžinę visą skolą ar jos dalį Jūs iš karto galite naudotis visu kreditu ar grąžinta kredito limito dalimi. Taip pat galite skolintis pinigų būdami bet kurioje pasaulio šalyje, svarbu, kad veiktų tarptautinis MasterCard International asociacijos tinklas – skolinkitės tiek pinigų, kiek jums tuo metu reikia.

Naudokitės kredito kortele paprastai ir patogiai, kadangi nereikia kodų generatoriaus, be to, saugiai apsipirksite internetu. Kreditinė kortelė išduodama fiziniams asmenims, trejų metų laikotarpiui. Suteikiamas kredito limitas priklauso nuo nario kredito istorijos, gaunamų pajamų ir turimų įsipareigojimų. Kredito palūkanos skaičiuojamos tik nuo panaudotos kredito limito sumos, o panaudotas kredito limitas grąžinamas fiksuotomis įmokomis nustatytą kiekvieną mėnesio dieną, tačiau sugrąžintą įmoką vėl galėsite panaudoti atsiskaitymams už pirkinius ir paslaugas.