Praktiški patarimai įrenginėjant virtuvę

Virtuvė – viena iš pagrindinių būsto patalpų, kurioje praleidžiame didžiąją dalį savo laiko. Ypatingai jei esi moteris. Virtuvės interjeras, spalvos, virtuvės baldų išdėstymas turi alsuoti harmonija ir ramuma, tuomet ryte gerdami kavą ar arbatą būsite pakrauti teigiama energija. Labai svarbu ir virtuvinės technikos įranga, tokia kaip dujinė viryklė, orkaitė, virtuvės kombainai ir panašūs prietaisai, kurie yra maisto gaminimo pagalbininkai.

Patys svarbiausi – virtuvės baldai. Spintelės, lentynos, stalas, kėdės – tai kiekviename būste randami virtuvės baldai. Pradedant kalbėti apie stalą ir spintelių paviršius, siūlyčiau rinktis iš tokių paviršių, kurie nebijotų tapti pjaustymo lentelėmis, pvz.: marmuriniai ar granitiniai. Tai labai praktiškas pasirinkimas. Užtikrindami lengvą prieigą prie kitų virtuvės baldų ir technikos, spintelėse naudokite stalčius vietoj durelių. Jie leis lengviau pasiekti baldo vidų. Kėdes rinkitės pagal poreikį ir asmeninius norus: gal labiau patinka aukštesnės, taburetės tipo baro kėdės, o gal minkštesnės, su atlošu ir ranktūriais. Lentynas patarčiau kabinti akių lygyje, kad turinys, esantis jose, būtų lengvai matomas. Durelės, atsidarančios į viršų, – praktiškesnis ir patogesnis pasirinkimas: aukštyn atvertos lentynos durelės nekliudys judėjimui virtuvėje, neatsitrenks ir nesusibraižys į greta kabančius daiktus.

Šiais laikais virtuvės baldus gaminti, projektuoti galima pagal specialius užsakymus. Tereikia specialistui išsakyti savo norus ir lūkesčius, nupasakoti virtuvės interjero ir išdėstymo viziją. Tereikia pasakyti savo pomėgius virtuvėje ir jis padės sukurti unikalų stilių, kuris bus skirtas tik Jums.

Specialių virtuvės baldų gamyba pagal užsakymą, naujas virtuvės interjero – visa tai tik Jums. Galėsite mėgautis vienetiniu virtuvės baldų komplektu, interjeru, kurio neturės niekas kitas. Ar nesusigundėte atnaujinti savo maisto gaminimo patalpos??