PRP: Jaunystė niekur nedingo, ji — Jūsų kraujyje!

Jeigu teiginys, jog odą atjauninti galima natūraliai, be jokios chirurginės intervencijos ar cheminių preparatų Jums vis dar skamba kaip didžiausias kosmosas ir nesąmonė, tai Jūs turbūt dar nieko negirdėjote apie PRP plazmoliftingą.

 

Kaip jau minėta, ši šiuolaikiška technologija leidžia visiškai natūraliu būdu menkiausias amžiaus paliktas raukšleles panaikinti ir vėl atgauti lygią odą. PRP plazmoliftingas išvertus į žmonių kalbą reiškia procedūrą, kurios metu naudojama trombocitais praturtinta plazma, skirta odos generacijai. Tokio gydymo esmė yra atitinkamas paciento kraujo kiekio paėmimas, kuris vėliau yra dedamas į specialią centrifūgavimo mašiną, kur trombocitai vėliau ir yra atskiriami ir sukoncentruojami plazmoje.

 

Dažniausiai PRP plazmoliftingo procedūra yra daroma žmonėms, kenčiantiems nuo įvairių odos problemų ar plaukų slinkimo. Taip pat pastebima, jog šią procedūrą patartina išbandyti asmenims, kuriems jau yra trisdešimt ar kiek daugiau metų.

 

PRP plazmoliftingo procedūros nauda yra:

 

  • randų po aknės, operacijų, traumų gydymas;
  • žaizdų gijimo pagreitinimas;
  • veido, kaklo, rankų odos atnaujinimas bei skaistinimas;
  • smulkių raukšlių naikinimas;
  • pagrindas gilioms raukšlėms;
  • ūmaus plaukų slindimo ar net nuplikimo gydymas;
  • sumažina įvairias alergines reakcijas;
  • išaugęs odos elastingumas.

 

Norint pasiekti geresnių rezultatų aukščiau surašytuose žmogaus odos ir plaukų defektuose, šiandien vis daugiau žmonių ryžtasi PRP procedūroms. Patyrę specialistai pastebi, jog procedūra nėra kenksminga, nes čia naudojama pačio žmogaus kraujas, o ne įvairūs cheminiai preparatai.

 

Taip pat gydymo seanso metu yra naudojama labai plonos adatos, kurios neturėtų sukelti ypatingai didelio skausmo. Net jei jautresnis žmogus PRP plazmoliftingo procedūros metu ir jaus nemalonų dirginimą, gydytojai gali rekomenduoti įvairių kitų priemonių, kurios palengvins šiuos nemalonius simptomus.

 

Šios PRP procedūros laikas irgi nėra ilgas: bendrai procedūros užtrunka nuo pusvalandžio iki valandos, o gražios odos rezultatais galima džiaugtis vos po poros savaičių.

 

Tad kenčiant dėl įvairių odos ar plaukų problemų, neverta blaškytis po vaistines, ieškant stebuklingo preparato, tereikia tik susirasti patyrusį specialistą, kuris naudodamasis Jūsų pačių krauju PRP plazmoliftingo procedūros metu sugražins jauną bei ryškią Jūsų išvaizdą.