Kreditas internetu: kaip išsirinkti?

Ištiko nedidelė finansinė krizė ir ieškote, iš kur pasiskolinti nedidelę sumą pinigų? Greičiausiai Jums padės kreditas internetu. Šiandien vis daugiau lietuvių ryžtasi skolintis pinigų iš smulkiųjų kreditavimo bendrovių, nes šios jau keli metai taiko atsakingo skolinimosi principus.
Jei ir Jūs svarstote apie tokią galimybę, pirmiausia reikėtų žinoti, jog šiandien kreditavimo bendrovių pasiūla itin didelė, tad išsirinkti tikrai yra iš ko. Jei skolinatės pirmą kartą, pravartu pasidomėti dabar veikiančiomis įmonėmis ir išsirinkti geriausius šiuo metu galiojančius pasiūlymus.

.

Nemokama paskola

.

viena populiariausių paslaugų tarp kreditavimo bendrovių – nemokama pirmoji paskola. Smulkiojo kreditavimo bendrovės ieško vis naujų klientų ir bando įrodyti savo paslaugų kokybę, todėl skolinantiems pirmą kartą kai kurios siūlo itin patrauklias sąlygas. Pavyzdžiui – kreditą nemokamai. Tai reiškia, kad Jūs pasiskolinate nedidelę sumą pinigų, tačiau palūkanų už ją mokėti nereikia. Tai, ko gero, net geriau nei skolintis iš kaimyno ar draugo.

.

Įmokos atidėjimas

.

Dar viena labai populiari akcija, kurią siūlo greitųjų kreditų davėjai – tai įmokos atidėjimas. kreditas internetu vis daugiau taikosi prie savo klientų, todėl rūpinasi, kad klientai būtų patenkinti teikiamomis paslaugomis. Taip jau yra, kad gyvenime visko nesuplanuosi ir kartais ištinka nemalonios situacijos. Todėl kredito bendrovės, suprasdamos tai, savo klientams siūlo paskolos atidėjimą. Jei kurį mėnesį nesusiklostė finansiniai reikalai ar ištiko bėda, mėnesio įmoką galite sumokėti po mėnesio ar net po trijų. Tai puiki galimybė susitvarkyti finansinius reikalus ir neįklimpti į skolas.

.

Nuolaidos draugams

.

Vartotojiškoje kultūroje verslas vis daugiau ima galvoti apie ilgalaikius santykius su savo klientais ir pirkėjais. Kreditas internetu – viena iš tokių sričių. Todėl greitojo kreditavimo bendrovės taip pat linkusios kuo ilgiau išlaikyti savo klientus ir sukurti kuo platesnį nuolatinių klientų sąrašą. Tam net pasitelkiamos įvairios paslaugos. Pavyzdžiui, nuolaidos lojaliems klientams. Jei jau karą skolinotės iš konkretaus kreditoriaus, pravartu antrą kartą kreiptis į tą patį gavėją. Kai kurie tai įvertinas ir tikrai suteiks ne tik nuolaidą palūkanoms, bet ir palankesnes sutarties sąlygas.