Kaip numesti svorio?

Atšilęs oras, prasidėjęs deginimosi sezonas daugeliui merginų sukelia nemažą stresą. Paslėptas svarstykles tenka ištraukti ir pasisveikinti su ne tokia jau gražia realybe. Šaltuoju metų laiku priaugti papildomi kilogramai ne tik liūdina, bet neretai sukelia paniką. Ką daryti? Kaip greitai atsikratyti tų nelemtų kilogramų? Juk greitai teks nusimesti drabužėlis ir atidaryti maudynių semestrą, o kūnas tam visai nepasiruošęs…Trys efektyviausios priemonės kaip numesti svorį trumpai ir aiškiai.

Dietos.

Greitas ir efektyvus būdas kaip numesti svorio be abejonės yra dietos. Jų yra tokia daugybė, kad išsirinkti tikrai nebus sunku. Grikių, kefyro, sulčių, ryžių, salotų dietos — pasirink pati! Jei sugalvojai laikytis dietos venk saldumynų, sunkaus, koloringo, greito maisto. Gerk daug vandens.Svarbiausia — nebadauti, nes taip nualinsi organizmą ir tik pakenksi sau.

Sportas.

Paprasta ir efektyvu. Svorio metimas sportuojant labai populiarus, tačiau reikalaujantis didelės valios ir pastangų. Norint, kad priaugti kilogramai išnyktų reikia intensyvaus sporto. Tam tinka: riedučiai, dviratis, greitasis ėjimas ir bėgimas. Jei nori, kad svoris kristų greičiau, sportui reikia skirti bent 3-4 dienas per savaitę.

Mitybos planas.

Norint išvengti kasmetinių dietų ir ilgų sporto valandų patartina tinkamai maitintis visus metus. Subalansavus mitybą dings apsunkimas, padaugės energijos, nukris nepageidaujami kilogramai. Tinkamas mitybos planas taip sureguliuos organizmo veiklą, kad svoris laikysis tolygiai visus metus. Atėjus vasarai nereikės sukti galvos apie dietas, sporto klubo abonementus ar badavimo dienas.

Nelauk rytojaus, pasirink geriausią variantą ir „ištaškyk“ savo kilogramus!