Patikimos automobilių dalys pigiausioje parduotuvėje. Ar tai tiesa?

Visi esame įpratę manyti, kad, jei jau daiktas kainuoja pigiai, jo vertė tikriausiai bus niekinė. Toks stereotipas ypač įstrigęs daugelio aukštesnes arba bent jau vidutines pajamas gaunančių žmonių galvose. Tačiau, ar tikrai žemesne kaina siūlomi daiktai byloja apie galimą klastą, nekokybišką produktą bei neišvengiamas permokas, sugedus vienam ir perkant kitą? Žinoma, kaip ir visur gyvenime, pasitaiko įvairių situacijų, tačiau automobilių pigiausios dalys, parduodamos vienoje didžiausių parduotuvių „Eshop.autoera.lt“ iš tiesų atitinka tik aukščiausios kokybės reikalavimus, yra tvirtos ir patikimos. Iš ko apie tai sprendžiama? Ne iš ko kito, bet iš žmonių! Visas būrys automobilių savininkų, mėgėjų, transporto priemonių servisų ir pan., – visi jie ne kartą pirko autodalis iš šios svetainės ir sumokėjo ypač konkurencingą kainą. Ne veltui sakoma, neskubėk ir būsi pirmas – skyręs šiek tiek laiko paieškoms, didelėje elektroninėje auto detalių parduotuvėje kiekvienas ras jam reikalingą automobilio detalę pigiau.

Kaip žinoti, kad parduodamos autodalys yra patikimos?

Patikrinti automobilių dalių kokybę ir patikimumą nėra sudėtinga. Visgi, kaip jau ir minėta, skubėti renkantis nereikėtų. Atsakingos paieškos ir dėmesio atkreipimas į tam tikrus aspektus užtikrina, kad reikalinga detalė Jūsų ar Jūsų kliento automobiliui tiks kuo puikiausiai. Taigi, patariame sveiku protu įvertinti keletą niuansų.
1. Gamintojas – kad ir kokia pigi skelbtųsi esanti parduotuvė, renkantis autodalis internetu ar realiai, vertėtų pirmiausiai pažiūrėti, kokių gamintojų produkcijos esama prekių asortimente. Paprastai stambesnės įmonės orientuojasi į laiko patikrintus, žinomus gamintojus, taigi labai nesunku suprasti, ar parduotuvės prekės pasižymės patikimumu: jei kada nors ką nors girdėjote apie gamintoją, jo gaminamų automobilio dalių kokybę, tarnavimo laiką, priežiūrą ir pan., įvertinti produkciją bus paprasčiau nei paprasta. Tačiau, jeigu parduotuvės pasiūloje nerandate nei vieno žinomesnio kompanijos pavadinimo, galite imti abejoti, iš kur tiekiamos šios autodalys ir ar jos tikrai patikimos.
2. Darbuotojų konsultacija – visiškai nesvarbu, elektroninė ar stacionari parduotuvė prekiauja automobilių detalėmis, kiekviena iš jų turi asmenis, kurie rūpinasi pirkėjais, atsako į jiems rūpimus klausimus, padeda išsirinkti. Šiuo atveju, jeigu abejojate, ar parduotuvės asortimentas patikimas, to tiesiai šviesiai galima pasiteirauti dirbančio personalo. Sakysite, visi jie girs savo darbovietę? Galbūt tai ir tiesa, tačiau sąžiningas, į paprastą žmogų orientuotas pardavėjas, visada patars ir praneš apie autodetalių ypatybes. Būtent tokie yra el. parduotuvės „Eshop.autoera.lt“ Vilniuje, Šiauliuose, Kaune, Klaipėdoje ir kituose šalies miestuose darbuotojai.
3. Garantijos suteikimas – pagal vartotojų teises, kiekvieną prekę, netikus galima sugrąžinti pardavėjui atgal, nesugadintą, neišbandytą, neišmetus pirkimo kvito per 14 kalendorinių dienų. Atsakingos ir patikimos įmonės visada tai pabrėžia, užtikrina ir leidžia apsikeisti ar atiduoti netikusią prekę. Jei pardavėjas kategoriškai atsisako priimti objektą ir grąžinti žmogui pinigus, reikia manyti, kad kažkas su tuo verslu yra negerai ir verčiau jau iš tokios įmonės nepirkti nieko. „Eshop.autoera.lt“ užtikrina ne tik prekių grąžimo garantiją, bet dar ir siūlo įsigyti autodalis su specialia akcija (mažesne kaina!).