Ar poligelis pakeis įprastą gelį?

Vis dažniau renkamės savo nagų išvaizda rūpintis savarankiškai namuose. Ieškome sprendimų, kurie būtų efektyvūs ir patvarūs. Dauguma iš mūsų namuose turime UV lempą, kurios pagalba stingdome priemones gelio pagrindu. Tačiau natūralių nagų ilgio pratęsimas geliu ar akrilu – jau ,,aukštoji mokykla”, todėl paliekame tai kompetentingų specialistų rankose. Polygel yra naujas, puikus ir paprastas sprendimas, kuris mums gali praversti rūpinantis savo nagais namuose. Kas tai?

Kas yra poligelis?

Poligelis – tai gelis tūbelėje, kuris yra labai patvarus ir lengvai formuojamas. Jis turi hibridinę nagų stiprinimo formulę, kuri yra daug kartų pranašesnė už paprastojo gelio. Tuo pačiu metu poligelis yra daug lengvesnis, bekvapis ir naudojimo metu nesudaro oro burbuliukų. Taip pat svarbu, kad poligelis nesukelia deginimo jausmo po lempa ar skausmo. Jis yra įvairių spalvų, todėl gali būti naudojamas vienas, bet taip pat galite padengti jį bet kokiu spalvotu geliniu laku.

Rinkoje yra jau paruoštų rinkinių, kuriuose rasime viską, ko reikia tokiam nagų priauginimui atlikti. Yra tūbelė su pasirinktos spalvos poligeliu, valiklis nagams valyti, nagų dildė, žirklutės, forma priauginimui bei šepetėlis ar teptukas, būtinas, kad poligelis būtų paskirstytas ant nago plokštelės tinkamai. Kai kuriuose rinkiniuose netgi yra LED lempa.

Ar poligelis kenkia nagams?

Kaip ir atliekant bet kokį manikiūrą ar pedikiūrą, per intensyvus dildymas ar poliravimas gali sudirginti natūralią nago plokštelę (tai suprantama). Tačiau pats poligelis, tinkamai jį užtepus ir vėliau pašalinus, nagų tikrai nepažeidžia. Poligelinis manikiūras yra patvaresnis nei įprastas gelinis lakavimas, todėl jį sugadinti bus kur kas sunkiau. Nagai bus tvirti, lankstūs ir lengvi kaip plunksna, todėl savo išvaizda jie primins natūralų nagų pavidalą.