Ko reikia, kad atrodytum gerai?

Kad gerai atrodytum, reikalingi du dalykai – subalansuota mityba, sveika gyvensena bei kokybiškos kosmetikos ir higienos priemonės – šampūnai, kūno kremai ir odos valikliai, dušo želė, losjonai, plaukų kondicionieriai, daugybė kitokių naudingų dalykų. O pati įsimintiniausia yra viešbučiams ir asmeniniams poreikiams skirta Prija kosmetika.

Ką savyje turi Prija kosmetika, ko neturi kitų firmų kosmetikos gaminiai?

Prijos kosmetika pirmiausiai nuo kitų firmų kosmetikos išsiskiria savo nepakartojamais aromatais, kuriuos skleidžia jos sudėtyje esančios tokios medžiagos, kaip mandarinų ir bergamočių, muskato ir cinamono bei kitų įvairių riešutų natūralūs priedai. Pavyzdžiui, ypatingą aromatą Prija firmos dušo želė ir šampūnui suteikia jų sudėtyje esantis ženšenio ekstraktas ir makadamijos riešutų aliejus. To dėka besimaudantysis patiria tikrą energijos pliūpsnį.

Joje sau vietos randa ir sudėtinės vanilės bei gintaro dalys. Kremai ir odos valikliai yra gaminami griežtai laikantis kosmetologijos specialistų nurodymų ir reikalavimų, todėl jie pasižymi švelnumu ir veikimo efektyvumu. Vartotojų prielankumą ši kosmetika pelno dėka savo natūralios kilmės ingredientų ir sveikatai naudingo jų poveikio.

Į kokias šalis galima neakivaizdžiai nukeliauti, mėgaujantis Prijos kosmetikos skleidžiamais egzotiškais kvapais?

Jeigu pamėgintume mintyse sudėlioti Prija kosmetikos aromatų žemėlapį, tai vienu metu atsidurtume Viduržemio jūros pakrantėse, kur dvelkia citrusinių vaismedžių kvapai. O gvazdikėlių, cinamono ir kardamono kvapų kokteilis tuo pat metu nuskraidina į Japoniją, Kiniją ir Vietnamą. Kas nuostabiausia – visame šiame svaiginančių kvapų fejerverke blyksteli ir paslaptingosios Madagaskaro salos atšvaitai, pasireiškiantys baltojo muskuso, vanilės ir gintaro kvapais.

Kokios higienos priemonės sudaro Prijos kosmetikos asortimentą?

Prijos kosmetikos asortimentas yra stebėtinai platus – tai kūną atpalaiduojančios vonios burbulinės ir kreminės putos, drėkinamasis kremas visam kūnui, ypatingasis rankų prausiklis su ženšenio priedais. Šios kosmetikos rinkinius taip pat pirkėjų tarpe garsina ypatingasis masažinis losjonas, kuriame yra kiparisų aliejaus.

Visus Prijos kosmetikos rinkinius mielai naudoja ne tik gerą vardą branginantys viešbučiai, bet ir tie asmenys, kuriems nors vieną kartą teko su ja susidurti. Kitaip tariant, kartą pasinaudojęs negali atsisakyti šio malonumo. Ypač daug gerų žodžių sulaukia lūpas minkštinantis balzamas ir žvalumą teikianti drėgna šios kosmetikos servetėlė.