Išsigelbėjimas studentams

Laikui bėgant keičiasi mūsų kasdienis gyvenimas ir dabar jau nepamatysi dalykų, kurie prieš 15-20 metų buvo įprasti. Pvz., šiais laikais pėstieji beveik nebando perbėgti gatvės degant raudonai šviesoforo šviesai arba neįgaliųjų parkavimo vietos šalia prekybos centrų yra paliekamos tiems, kuriems yra skirtos. Tokie pat pokyčiai vyksta ir buityje: jeigu anksčiau studentai savaitgaliais važiuodavo skalbti savo drabužių pas mamą, šiais laikasi jie mamas aplanko rečiau ir savo buitines problemas sprendžia patys. Kaip studentams Vilniuje greičiausiai išskalbti ir išdžiovinti savo skalbinius? Atsakymas paprastas – pasinaudoti „Speed Queen“ savitarnos skalbyklomis.

Jose galima greitai ir švariai išskalbti ir išdžiovinti savo visos savaitės skalbinius. „Speed Queen“ skalbyklose skalbimo trukmė skalbiant 10 kg skalbimo mašina yra 35-37 min., o pilnai išsidžiovinti skalbinius galima per 20-30 min. Taigi, bendras skalbinių tvakymo laikas – apie 1 val. Ši valanda neprailgsta, nes „Speed Queen“ savitarnos skalbyklose skalbimo bei skalbinių džiovinimo metu galima pasinaudoti Wi-Fi ryšiu ir panaršyti internete, pasiklausyti grojančios foninės muzikos, paskaityti esančias skalbyklose knygas bei pabendrauti su kitais skalbyklų lankytojais. Kadangi skalbinių tvarkymas toks trumpas, studentams lieka daugiau laiko laisvalaikiui, kurį galima skirti pramogoms, susitikimams su draugais ar kitiems užsiėmimams.

Ko gero, studentams aktualus kuo lankstesnis skalbyklų darbo laikas. Šiuo metu ilgiausiai Vilniuje dirbanti „Speed Queen“ savitarnos skalbykla yra PC „Outlet Park“ esanti skalbykla. Šios skalbyklos darbo laikas nesusijęs su PC darbo laiku, nes skalbykla turi atskirą įėjimą iš Lakūnų g. (Lakūnų g. 24). Ji dirba kasdien, įskaitant savaitgalius, nuo 7:00 iki 24:00. Artimiausiu metu planuojama pratęsti skalbyklos darbo laiką iki 1:00 val. nakties.

Daugiau info tinklapyje https://www.savitarnosskalbyklos.lt/skalbyklos-vilniuje bei tel. +370 672 55215, +370 609 98168