Patarimai kaip apsaugoti naują telefoną nuo įbrėžimų ir dūžimų

Mūsų dienomis žmonės dažniausiai renkasi telefonus dideliais ekranais. Tačiau, naudoti juos ne visada yra patogu, tad kartais nutinka atvejų, kai juos netyčia išmetame iš rankų. Vos vienas netinkamu kampu gautas smūgis gali negrįžtamai sugadinti telefono ekraną, o taisymas kainuoja brangiai. Tam, kad nereikėtų jaudintis dėl galimų gedimų ir galėtumėte ramiai naudotis savo išmaniuoju, verta vos tik jį įsigijus iš karto pasirūpinti papildoma apsauga.

1. Naudokite apsauginę plėvelę ekranui

Apsauginės plėvelės ekranui šiais laikais yra tokios kokybiškos, kad naudodamiesi telefonu galite net nepastebėti, kad ant jo kažkas yra užklijuota. Taip pat, didelė dalis rinkoje esančių ekrano plėvelių turi savybę sugerti smūgius bei atsistatyti susidūrus su aštresniu daiktu ar nagu. Taip pat, jos gali apsaugoti ekraną ir nuo dūžimo jam netyčia nukritus ant žemės.

2. Įsigykite telefono dėklą

Telefonų dėklus naudoja kone kiekvienas žmogus, turintis išmanųjį. Jie atrodo stilingai ir gražiai, o be to, galima išsirinkti net ir individualų dizainą. Pavyzdžiui, TavoTel galite užsisakyti dėklą su pageidaujama nuotrauka ar paveikslėliu. Dėklas apsaugos ne tik jūsų telefono nugarėlę, bet ir dalinai suteiks papildomos atramos ekranui.

3. Saugokite telefoną nuo raktų

Jeigu norite, kad jūsų telefonas ilgesnį laiką išsaugotų puikią prekinę išvaizdą ir atrodytų kaip naujas, stenkitės nedėti jo į vieną kišenę kartų su raktais bei kitais aštriais daiktais. Dėl nuolatinio mūsų judėjimo ir telefono trinimosi į smailesnių daiktų kraštus, ant ekrano galime pamatyti nemažai įvairių smulkių įbrėžimų, kurie neatrodo estetiškai. Taigi, geriausia, jei savo išmanųjį pasistengsite laikyti atskiroje vietoje arba naudosite apsaugines plėveles bei dėklus.