Kokie desertai puikiai tinka įmonės renginiams?

Įmonės renginio metu savo darbuotojus ir svečius galite nustebinti įvairiais desertais, kurių spalvinė gama derinama prie pagrindinės šventės spalvos ir temos. Furšetiniam stalui patariama rinktis užkandžių nedideliuiose indeliuose bei taurėse- jie žavingai atrodo ir yra patogūs vartojimui. Pavyzdžiui, taurėje sluoksniuotas rikotos kremo, rūkytos lašišos, juodos duonos ir laiškinių česnakų užkandukas, gardintas ikrais arba taurėje tiekiama skrudinta karališka krevėtė su saldžiarūgščių padažu tikrai  kels susižavėjimą ir apetitą. Skanėstų megėjai mielai renkasi soulktchen.lt natūralius, originalaus skonio desertus, mėgstami vieno kąsnio sumuštiniai.

Kokie madingiausi desertai?

Madingiausi desertai- gaivūs, tirpstančios struktūros arba ryškesnio skonio šokaladiniai desertai su grietinele ar įvairiomis tyrėmis. Vis labiau populiarėja ir iš daržovių- morkų, burokėlių, moliūgų, cukinijų, špinatų pagaminti skanėstai. Bene populiariausi šiuo metu yra pistacijų, šokaladinės figos ar karamelinės kriaušės skonio desertai, o taip pat šokoladiniai sūrio tortai. Vis dažniau gimtadienio šventei žmonės perka ne vieną didelį tortą, bet nedidelius, išskirtinių formų skanėstus. Desertus madinga puošti iškirtinėmis, unikaliomis dekoracijomis, dažnai tokie skanėstai primena tikrus meno kūrinius. Elegantiškai, solidžiai šventei bene geriausias pasirinkimas- klasikiniai desertai, pvz., tartalėtės su uogomis- šilauogėmis, braškėmis ar avietėm. Ledai ir šokoladas, tai tie desertai, kurie susilaukia daugiausiai populiarumo.

Kava ir desertai: ar žinote kaip juos reikia derinti?

Jei geriate judą kavą be pieno ir be cukraus, o kavoje dominuoja rūgštelė bei vaisių ir uogų natos, prie tokio gėrimo puikiai derės desertai su vaisiais bei uogomis, pyragas su manganais paryškins vienas kito  skonį. Tokiai kavai puikiai tiks ir saldus šokoladinis ar morenginis tortas. Jei kava yra sodri ir joje dominuoja kartumas, šokalado ar riešutų natos, prie jos tiks kitokie desertai. Čia tiks šokoladinis tortas, ar riešutų tartaletė, nes šie deriniai paryškins vienas kito skonį. Kava daug kam yra ne tik gėrimas, bet ir patirtis- laikas sau, artimiesiems, laikas atsipalaiduoti, pailsėti ir atitrūkti nuo šurmulio.