Bekontaktėje plovykloje plaukite automobilį paprastai ir greitai

Bekontaktės plovyklos labai populiarios, mat atvažiuojate, kada jums patogu, pasirenkate norimas plovimo programas ir netrukus išvažiuojate su švarutėliu automobiliu.

Išnaudokite visas savitarnos plovyklos galimybes

Geriausiam rezultatui pasinaudokite visomis programomis, kurias turi bekontaktė plovykla

Aktyviosios putos. Vanduo su specialiu šampūnu idealiai tinka automobilių kėbulams, efektyviau atitirpina purvą.

Bekontaktis plovimas. Tai pagrindinė programa, kai purškiama aukšto slėgio vandens srovė. Plaukite tolygiai, neskubėkite, tarytum plautumėte automobilį rankoje laikydami šluostę. 

Skalavimas. Tai ne mažiau svarbus etapas, kadangi jo metu pašalinami ne tik užsilikę nešvarumai, bet ir plovimo priemonių pėdsakai. Purškiama nuo automobilio viršaus į apačią.

Karštas vaškas. Juo irgi dengiamas visas automobilis, pradedant nuo viršaus ir keliaujant žemyn.

Blizginimas. Dar kartą nuo viršaus iki apačios nuskalaujamas automobilis. Nieko valyti, sausinti nereikia – naudojamas vanduo nepaliks pėdsakų ant kėbulo.

O gal plovimas kieme?

Kartais manoma, kad savo kieme automobilį vandeniu ir kempine galima išplauti ne ką prasčiau, tačiau neapsigaukite – nešvarumus sugeriančios kempinės yra puikus būdas gana lengvai pažeisti automobilio dažų sluoksnį. Negana to, plovimui kieme reikės itin daug vandens, kad pasiektumėte plovykloje išgaunamą rezultatą. Žinoma, nesakome, kad savo kieme automobilio neplautumėte, tačiau toks plovimas tinka nuplauti dulkes, tačiau rimtesnis valymas tokiomis sąlygomis neįmanomas.