Ką padovanoti vyrui artėjančių švenčių proga?

Artėja vyro ar draugo gimtadienis? O gal dar neturite išrinkę kalėdinės dovanos? tačiau kaip išrinkti dovaną, kuri patiktų vyriškos lyties atstovui. Patarimus apie tai skaitykite žemiau.

Išrinkti dovaną artimam žmogui gali būti tikras galvos skausmas. Norisi įteikti tai kas būtų iš širdies, bet tuo pačiu naudinga ir praktiška. Štai keletas patarimų kas vyriškos lyties atstovui gali patikti:

Aksesuarai

Tai puikus būdas nustebinti artimą vyrą, ypač jei jis skiria didelį dėmesį išvaizdai bei pats naudoja nemažai aksesuarų. Tarp šių aksesuarų gali būti, elegantiškos peteliškės, kaklaraiščiai, kojinės, diržai, o gal net juvelyriniai gaminiai. Tai daiktai, kurie rečiau ar dažniau naudojami kiekvieno vyro gyvenime. Jei vyras mėgsta elegantišką įvaizdį siūloma padovanoti aukštos kokybės ir įdomaus rašto peteliškę ar kaklaraištį. Jei vyrui patinka žaismingas įvaizdis tai šiuo metu labai populiaru dėvėti įvairiaspalves ir ryškias kojines. Minimalistinių aksesuarų gerbėjams galima įteikti smulkias apyrankes su akmenukais ar net papuošalą iš brangesnių metalų. 

Sportuojantiems

Jei vyras užsiima sportu, tai tokiu atveju idealiai tinka dovana būtent apie tai. Tai gali būti aprangos detalė (sportbačiai, sportiniai šortai), sporto inventorius (gertuvė, raiščiai nuo prakaitavimo) ar net treniruokliai. Tokiu būdu Jūs galėsite maloniai nustebinti artimą vyrą bei paskatinti užsiiminėti sportu ir toliau.

Melomanams

Jau ne pirmus metus populiarėja vinilinių plokštelių naudojimas. Tai plokštelės tikriems muzikos mylėtojams. Jomis galima išgirsti, kaip patys melomanai sako, “tikrą garsą”. Mėgstamos grupės plokštelė tai puiki dovana, net ir neturintiems plokštelių grotuvo, nes tai būtų pastūmėjimas tokią įsigyti. 

Elektronikos mėgėjams

Elektronika, tai mažiau ar daugiau įaugę kiekvieno vyro kraujyje. Tai gali būti nauji išmanūs įrenginiai, dominantys ar galintys palengvinti kasdienį gyvenimą, kaip pavyzdžiui: išmanusis laikrodis, dronas ar kitos technologijos. Taip pat tai gali būti su žmogaus profesija susijęs ar labiau praktiškesnis įrenginys, toks kaip: statybininkams – grąžtas ar šlifavimo aparatas, fotografams – optiniai lęšiai ar fotoaparatas ir t.t.

Linksmos smulkmenos

Norintiems šmaikščiai nustebinti ir prajuokinti vyrą, jam galima padovanoti linksmą smulkmeną, tokią kaip marškinėliai su užrašu, įdomios formos puodelį ar azartinis vakarėlių žaidimą. Visos šios dovanos vyrams tinka turint gerą humoro jausmą, tad jei norite jį pralinksminti rinkitės tokio tipo dovanas.