Intymūs santykiai: kaip juos kurti poroje/šeimoje

Kadangi intymūs santykiai yra  svarbūs dėl įvairių priežasčių, turime jiems skirti ypatingą dėmesį. Ypač svarbu yra kalbėti apie jų kūrimą. Ir nors daugelis žmonių galvoja, kad kurti santykius yra labai sudėtinga, viskas bus kur kas paprasčiau, jeigu tik laikysitės tam tikrų taisyklių. 

Gebėkite identifikuoti savo poreikius

Verta akcentuoti, kad nemaža dalis žmonių nėra patenkinti savo intymiu gyvenimu dėl vienos, ypač paprastos priežasties – žmonės tiesiog nežino, kas jiems iš tikrųjų yra svarbu šioje srityje ir, ko jie norėtų. Taigi, vienas patarimų, kurį būtina pateikti pirmiausiai, yra tas, kad turėtumėte gebėti įsiklausyti į save ir suprasti, kas jums iš tiesų yra svarbu. Na, ir, žinoma, būtinai raskite laiko apie pasikalbėti ir su savo partneriu, kadangi intymaus gyvenimo kokybė iš tiesų priklauso ne nuo vieno, o nuo dviejų žmonių. 

Raskite laiko išklausyti

Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad yra labai svarbu ne tik kalbėti, bet ir taip pat – sugebėti išklausyti. Jūsų partneris taip pat turi sugebėti identifikuoti ir savo poreikius ir tik juos išklausius bei priėmus tam tikrus sprendimus, bus galima pasiekti intymaus gyvenimo darną.

Nepamirškite ir literatūros

Taip pat nereiktų pamiršti, kad šiandien mes gyvenime itin nuostabiu laiku – galime rinktis iš milijonų knygų. Na, o jos parašytos apie pačiu įvairiausius dalykus, intymų gyvenimą – taip pat. Taigi, rinkitės knygas, semkitės iš jų žinių ir pritaikykite visa tai savo gyvenime. 

Taigi, kaip matyti, kurti intymų gyvenimą nėra  taip pat ir sunku, tereikia laikytis kelių paprastų taisyklių, pavyzdžiui, gebėti identifikuoti apie savo poreikius, kalbėti apie juos su savo partneriu, taip pat – gebėti išklausyti ir jį. Na, o jei norite sužinoti daugiau informacijos, užsukite į http://www.kaunogerbuvis.lt/seima-vaikai/.