Supermaistas – jūros gėrybės

Daugelis iš mūsų vis dažniau pradeda dar nuoširdžiau mąstyti apie savo pasirinkimus, susijusius su sveikata, ir apmąstyti, ką mes dedame į burną. Galų gale, valgydami sveiką maistą galime ne tik atrodyti geriausia savęs versija, bet ir jaustis kaip įmanoma puikiau. Tačiau be jūros gėrybių įtraukimo į savo racioną, vargu ar pavyks tai pasiekti. Valgydami jūros gėrybes gausite daug puikių privalumų, kurie gali padėti pamaitinti protą bei kūną ir jaustis gerai. Jei tai skamba neįtikėtinai, toliau pateiksime net septynis jūros gėrybių privalumus. Beje, jūrų gėrybės internetu yra kur kas lengviau pasiekiamos pirkėjams.

1. Jūros gėrybės pripildytos maistinių medžiagų. 

Kalbant apie jūros gėrybes, reikia atsiminti vieną svarbų dalyką. Tai yra tai, kad jose ne tik mažai blogų dalykų, bet kur kas daugiau gerų. Jūros gėrybėse gausu maistinių medžiagų, įskaitant vitaminą B, B komplekso vitaminus ir vitaminą A. Kai kuriose žuvyse, pavyzdžiui, tunuose, gausu vitamino D, kuris puikiai tinka kaulams ir imuninei sistemai bei teikia mūsų organizmams dar daugiau privalumų.

2. Jūros gėrybės gali pagerinti Jūsų smegenų veiklą. 

Būkime atviri, mums visiems būtų naudinga šiek tiek papildomos smegenų galios. Geros naujienos yra tai, kad jūros gėrybėse esančios omega-3 gali padaryti būtent tai. Jos padeda vystytis kūdikių ir vaikų smegenims, gali pagerinti senėjančių žmonių pažinimo funkciją ir sumažinti Alzheimerio ligos išsivystymo riziką. Tai gana svarus privalumas.

3. Jūros gėrybės yra naudingos Jūsų širdžiai. 

Širdies sveikata yra labai svarbi bet kokio amžiaus vyrams ir moterims. Jūros gėrybėse yra daug baltymų ir mažai sočiųjų riebalų, jau nekalbant apie tai, kad jose gausu omega 3, kurios tikrai gali padėti palaikyti širdies sveikatą ir sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką.

4. Jūros gėrybės palengvina sąnarių skausmą. 

Jei nerimaujate dėl ankstyvo sąnarių skausmo ir sustingimo, pradėkite į savo racioną įtraukti jūros gėrybių, tyrimai parodė, kad jos gali sumažinti sąnarių sustingimą ir palengvinti artrito simptomus.

5. Jūros gėrybės gali padėti išsaugoti regėjimą. 

Kalbant apie jūros gėrybes ir regėjimą, tai vėlgi susiję su Omega 3 riebalų rūgštimis, nes reguliarus jūros gėrybių valgymas gali padėti Jūsų regėjimui ir užkirsti kelią regėjimo pablogėjimui. Kitas įdomus faktas yra tai, kad žuvys ir vėžiagyviai taip pat gali pagerinti Jūsų naktinį matymą.

6. Jūros gėrybės gali suteikti jums geresnę odą.

Kam nepatinka pamaitinta, drėkinama, jaunatviškai atrodanti oda? Jūros gėrybėse esančios omega-3 ir riebalų rūgštys gali padėti drėkinti odą, sumažinti spuogus ir apsaugoti odą nuo UV spindulių. 

7. Jūros gėrybės gali padėti kovoti su depresija. 

Nauji omega 3 riebalų rūgščių (kurių randama jūros gėrybėse) ir depresijos mokslininkų atlikti tyrimai parodė, kad jūros gėrybių įtraukimas į savo  maisto racioną gali ne tik sumažinti depresijos riziką, bet ir iš tikrųjų padėti gydyti depresiją bei suteikti pozityvesnį požiūrį į gyvenimą. Gana liūdėti!

Jei norite iš tikrųjų pasinaudoti visais privalumais, kuriuos gali pasiūlyti jūros gėrybės, apsilankykite FishWish internetinėje parduotuvėje ir išsirinkite skonio receptorius paglostysiančius jūros teikiamus gardumynus. Įsigykite iš mūsų tik aukščiausios kokybės sertifikuotus šaldytus produktus.