Aktualijos išvykstantiems gyventi į užsienį

Šiomis dienomis vis daugiau jaunų Lietuvos piliečių išvyksta gyventi ar mokytis svetur. Prieš išvykstant pečius užgula daugybė rūpesčių, kuriais reikia pasirūpinti dar esant Lietuvoje. Svarbu pasirūpinti ne tik gyvenamąja vieta, mokymo ar darbo įstaiga, bet ir visais reikalingais dokumentais, kurie, deja, užsienyje bus nesuprantami. Deja, ne kiekvienas sugeba išversti paprastą internetinį straipsnį, o ką jau kalbėti apie dokumentą, kuris verčiamas pagal tam tikrus reikalavimus. Susidūrus su šia problema tenka ieškoti dokumentų vertimo paslaugomis užsiimančios įmonės, kuri galėtų padėti susidariusioje situacijoje.

Niekada iki šiol nesusidūrusiems su dokumentu vertimu ir nežinantiems nuo ko pradėti, ranką išties Bv-translations.eu, kurie teikia dokumentų vertimo, finansinių, techninių, medicininių, rinkodaros ir interneto svetainių tekstų, mokslinių straipsnių ir jų santraukų, grožinių ir reklaminių tekstų, spaudos pranešimų bei asmens dokumentų vertimo paslaugas. Ši įmonė verčia bet kokius dokumentus: gimimo liudijimą, santuokos liudijimą, mirties liudijimą, skyrybų liudijimą, pasą, asmens tapatybės kortelę, diplomą, kvalifikacijos pažymėjimą, įvairias pažymas ar deklaracijas. Tai pagrindiniai dokumentai, kurių Jums gali prireikti vykstant į užsienį. Įmonė verčia raštu, žodžiu iš vaizdo ir garso įrašų iš/į 60 pasaulio kalbų.

Norint įsidarbinti ar įstoti mokytis į kvalifikuotą įstaigą pirmumo teisė teikiama tvarkingas paraiškas, dokumentus pateikusiems kandidatams. Dokumentų vertimu užsiimanti Bv-translations.eu gyvuoja jau 22 m. Jie yra savo srities specialistai ir teikia tik profesionalias paslaugas.

Jei galime savo rūpesčius patikėti tiems, kurie moka juos sutvarkyti kokybiškai ir profesionaliai, kodėl gi to nepadarius?