Augantis ekonominių automobilių nuomos populiarumas

AutoRentalis.lt – automobilių nuomos platforma, kurioje galite išsirinkti jūsų pageidaujamą transporto priemonę pagal miestą, patogią pasiėmimo ar atidavimo vietą. Joje pateikiama įvairių tiekėjų geriausi automobilių nuomos pasiūlymai. Iš šio didžiulio asortimento galėsite lengvai ir patogiai išsirinkti mašinos modelį, klasę, komfortą ir žinoma, jums tinkamiausią nuomos kainą.

Nuomojantis automobilį internetu, rezervacija jums nieko nekainuos, nes pasikeitus savo planams ir pranešus likus 72 valandoms iki jos atsiėmimo, galėsite be jokio papildomo mokesčio ją atšaukti. Jūsų patogumui siūlomas papildomas automobilio draudimas su nuline vairuotojo atsakomybe. Ši paslauga jums nieko nekainuos.

Norėdami išsinuomoti automobilį kuo palankesne kaina, reiktų neatidėlioti šio sprendimo paskutinei minutei, planujant savo kelionę, nes ekonominių mašinų pasiūla yra nuolat kintanti ir rasti mažiausią nuomos kainos pasiūlymą bus sudėtingiau.

Tai paprasta procedūra, tačiau reiktų atkreipti dėmesį į informaciją, kurią pateikia automobilio nuomos paslaugas teikianti įmonė, pavyzdžiui, ar yra suteikiamas papildomas automobilio draudimas, ar siūlomam automobiliui galimas išankstinis kuro pirkimas ir pan. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad kuo ilgesniam laikotrapiui nuomojatės mašiną, tuo mažesnis bus nuomos mokestis už dieną. Todėl tikrai verta išsinuomoti automobilį savaitei ar ilgesniam laikotarpiui.

Užsakydami automobilį internetu, pagal savo poreikius galite palyginti nuomos sąlygas ir išsirinkti geriausią variantą. Norėdami pasinaudoti papildomu inventoriumi, pvz. vaikiška automobiline kėdute, prašoma nurodyti savo pageidavimą užsakymo formoje ir ja galėsite naudotis be jokio papildomo mokesčio. Taip pat galima kreiptis ir dėl GPS navigacijos, papildomos bagažinės ant stogo, dviračių laikiklių nuomos ir kito jums reikalingo inventoriaus.

Jauskitės nepriklausomi ir laisvai kelaiukite savo pasirinktu maršrutu išsinuomavę norimą automobilį AutoRentalis.lt platformoje.