Kelioti po Europą patariama racionaliau

Keliones po Europos šalis renkasi kone visi lietuviai, tačiau didžiausia problema ta, kad ne visi tinkamai suplanuoja maršrutą. Pavyzdžiui, jeigu jums aktualūs skrydžiai į Berlyną, Prancūziją, Frankfurtą ar Daniją, tuomet patartina visus lankytinus taškus sudėlioti paeiliui, nes tokiu būdu bus galima sumažinti išlaidas. Tiesiog lėktuvų bilietai kainuos pigiau, jeigu bus sumažinamas atstumas tarp kelionės taškų. Kas liečia keliavimą po Europos šalis, tai pirmą kartą keliaujantys už Lietuvos ribų turėtų labiau pasidomėti kaip veikia bilietų užsakymo sistemos. Nors viskas atrodo paprasta, tačiau vis tiek neretai pasitaiko įvairiausių nesklandumų. Blogiausia tai, kad būna yra apgavysčių.

Planuojantiems aplankyti Prancūziją, reikėtų žinoti, kad skrydžių kainos nėra labai didelės, tačiau neadekvačiai mažos kainos irgi turėtų kelti nerimą. Jeigu jus domina skrydžiai į Prancūziją ar kažkurį šios šalies miestą, tai pirmiausia derėtų pasidomėti iš ko yra užsakomi lėktuvų bilietai. Matote, jais prekiauja tiek skrydžių bendrovės, tiek kelionių organizatoriai, tiek ir tarpininkavimu užsiimančios interneto svetainės. Jums reikėtų pasidomėti kelionių agentūromis bei minėtomis kelionių svetainėmis. Labai svarbu, jog pinigų nevestumėte tiesiogiai svetainės savininkams. Įprasta, kad pinigai mokami kelionių organizatoriams, tačiau nebūtų įprasta pinigus mokėti kelionių svetainių savininkams. Jie tiesiog nukreipia lankytojus į skrydžių bendrovių puslapius arba kelionių agentūras. Tad, būtinai pasisaugokite.

Kalbant apie Vokietiją, labiausiai reikia pabrėžti tai, kad Berlynas ir Frankfurtas nėra labai nutolę vienas nuo kito. Tad, šiuos du miestus turėtumėte aplankyti paeiliui. Pigūs skrydžiai į Frankfurtą gali būti užsakomi tiek iš Lietuvoje veikiančių kelionių organizatorių, tiek ir iš Vokietijoje dirbančių turizmo atstovų. Tiesiog pasižiūrėkite kur bilietai kainuotų pigiau.

Kas liečia kelių šalių lankymą vienos kelionės metu, tai paprasčiausiai reikėtų racionaliau sudėlioti grafiką. Nevalia keliauti iš vienos šalies į kitą galą, o paskui skristi atgal į kitą šalį. Visas planas turi būti sudėliotas paeiliui. Tad, jeigu jums bus reikalingi skrydžiai į Daniją, tai šią šalį pasilikite pabaigai.

Žinoma, visus kelionių bilietus patartina įsigyti tik iš tokių vietų, kurios pripažintos saugiomis. Jokiu būdu nesirinkite tokių bilietų platintojų, kurie yra neaiškūs.