Klausk advokato visais su teise susijusiais klausimais

Deja, tačiau dažnas savo gyvenime susiduria su tokiomis problemomis, kuriose yra įpainioti ir kiti žmonės, su tokiomis problemomis, kurių neįmanoma išspręsti be teisininko pagalbos.

Žmogus klausia: ką daryti atsidūrus tam tikrose situacijose, kur reikia išmanyti teisinius dalykus, atsakymas – klausk advokato. Visada, nutikus ar vykstant bet kokiam įvykiui, kur reikia išmanyti įstatymus, klausti advokato yra geriausias sprendimas.

Advokatai specializuojasi visose teisinėse srityse, tik kiekvienas individualus advokatas, dažniausiai, yra vienos srities asas. Todėl, susidūrus su teisiniais sprendimais, geriausia yra kreiptis į advokatų kontoras, kur galima surasti visų sričių specialistus vienoje vietoje.

Klausk advokato, jeigu:
•    Skriaudžia sutuoktinis – šeimos teisė;
•    Negalite su artimaisiais pasidalinto po vėlionio mirties likusio turto – paveldėjimo teisė;
•    Norite gauti laikiną globą kitoje šalyje – migracijos teisė;
•    Darbdavys nemoka, arba vėluoja sumokėti algą – darbo teisė;
•    Įsteigėte naują įmonę ir nežinote visų teisinių subtilybių;
•    …Ir kita.

Yra dar visokiausių situacijų, problemų ir sprendimą galima priimti tik paklausus teisininko ir gavus reikiamą atsakymą.

Apie tinkamą ir gerą savo srities specialistą dažniausiai pasako tiek jo estetiška išvaizda, tiek etiška laikysena, malonus bendravimo būdas ir, žinoma, žinios. Todėl, prieš renkantis žmogų, kuris jus konsultuos jums svarbiais gyvenimiškais klausimais – būtinai su juo pabendraukite. Renkantis advokatą pasikliaukite ne vien protu, tačiau ir širdimi, kadangi teks su šiuo žmogumi bendrauti galbūt ne kartą ir ne du, o net kelis mėnesius, o gal ir metus.

Advokatų kontoros yra įsikūrusios didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir kituose. Advokato kaina priklauso nuo daugelio aspektų: nuo jo žinomumo, taip pat nuo profesinės kvalifikacijos, nuo bylos sudėtingumo ir kokiais reikalais į jį kreipiasi klientas.