Geriausi Samsung Galaxy telefonai 2022-aisiais

Samsung sukūrė telefonų visiems pirkėjų biudžetams, nuo aukštos klasės Galaxy S21 Ultra su nepakartojama kameros priartinimo galimybe, lankstomų Galaxy Z Fold 3 ir Z Flip 3, iki pigių, bet 5G palaikančių Galaxy A32. Galiausiai, yra naujasis Galaxy S21 FE, siūlantis aukštos klasės specifikacijas už prieinamą kainą. Nuo kompanijos siūlomų telefonų gausos net svaigsta galva, tačiau tai reiškia, kad kiekvienas tikrai ras sau tinkamą Galaxy telefoną.

Jūsų Samsung telefono remontu pasirūpinsime: https://phonefix.lt/samsung-telefonu-remontas/

Pagrindinis Samsung telefonas (Galaxy S21 Ultra 5G)

Savo procesoriumi, 5G palaikymu, S Pen lazdelės palaikymu ir nuostabiomis fotokameros galimybėmis, Samsung Galaxy S21 Ultra reprezentuoja kompanijos produktų viršūnę. Tai modelis, skirtas tiems, kurie nori puikios kokybės nuotraukų, arba savo kišenėje nori turėti naujausias ir geriausias technologijas.

Pavyzdingiausios technologijos už prieinamą kainą (Galaxy S21 FE)

Pirmasis S20 FE stebino savo eksploatacinių savybių ir kainos balansu, o naujasis SR1 FE žengia dar toliau su trimis fotokameromis, dideliu ir ryškiu ekranu, bei galingu procesoriumi, randamu pagrindiniame S21 modelyje. Jei norite kokybiško Samsung telefono, bet nepageidaujate permokėti už naujausią modelį, S21 FE kaip tik jums.

Visapusiškas (Galaxy S21 Plus 5G)

Kitaip nei Ultra, S21 Plus nepalaiko S Pen lazdelės, turi nežymiai mažesnį ekraną ir palyginus su garsiuoju modeliu, nepasižymi nuostabiu fotokameros pritraukimu. Vis dėlto, šis Samsung modelis naudoja tą patį procesorių, turi tvirtą bateriją ir 5G ryšį. Jo žemesnė kaina daro šį išmanųjį prieinamesniu nei Ultra, o kartu gaunate tą pačią aukštos klasės kokybę, funkcijas ir Gorilla Glass Victus, kaip ir S21 Ultra.

Galingas ir turintis lazdelę (Galaxy Note 20 Ultra 5G)

Įprasta, kad Samsung sudėtų geriausias technologijas į Note serijos telefonus, ir tai išties pasitvirtina 2020-ųjų Note 20 Ultra. Telefono ekranas nuostabus, įrenginys galingas, palaiko 5G ryšį ir turi įmontuotą aukštos kokybės fotokamerą. Su S Pen lazdele galima žymėtis svarbius užrašus, dėl to šis modelis yra tinkamas profesionalams, kuriems reikia telefono darbui ir pramogoms.

Geriausias atlenkiamas telefonas (Galaxy S Fold 3)

Samsung’o atlenkiamas išmanusis telefonas buvo originali idėja, tačiau naujausios kartos Galaxy S Fold 3, pakelia tai į dar didesnes aukštumas. Tai vis dar Samsung sukurtas įrenginys, iš tiesų planšetė, bet perlenkus tampa telefonu, o naujos kartos išmanusis turi patobulintą vyrį, visapusiškai geresnes specifikacijas, 5G ryšį, ir didesnį įšorinį ekraną, leidžiantį naudotis juo, kaip telefonu. Perlenkiami telefonai ne kiekvieno skoniui, bet jei ieškote futuristinio lankstomo telefono – Z Fold 3 yra jums.