Vestuvių dekoras balionais

Suknelė, kostiumas, žiedai, šukuosena, makiažas, maistas, muzikantai, fotografas, gėlės, patalpa, dekoras – visos šios vestuvių detalės sukasi jaunųjų galvoje ruošiantis savo didžiajai meilės dienai. Nuo pat mažų dienų mergaitės savo vaizduotėje nusipiešia tobulą jaunikio ir tobulų vestuvių portretą. Jaunosios stengiasi savo sukurtą vestuvių planą iki smulkmenų įgyvendinti, realizuoti tikrąją vestuvių dieną. Labai svari vestuvių plano dalis – parinkti tinkamas dekoracijas vestuvėms.

Vestuvių dekoras balionais – ne kasdienis, tačiau itin jaukiai atrodantis pasirinkimas. Jais galima puošti ne tik pobūvio erdvę, bažnyčią, bet ir panaudoti juos kaip fotosesijos dekoraciją. Nuotraukos, kuriose yra balionų, atrodo žaismingesnės, spalvingesnės. Ne ką mažiau įspūdinga šio vestuvių dekoro panaudojimo galimybė – helio dujomis užpildytų balionų paleidimas į dangų po sutuoktuvių ceremonijos ar vidurnaktį. Jei balionus į orą paleistų ne tik jaunieji, bet ir svečiai, galybė balionų, kylančių aukštyn, atrodys tikrai užburiančiai.

Šiomis dienomis plačiai paplitę vestuvėms parinkti vyraujančią spalvą, kuri naudojama ne tik jaunikio kaklaraiščiui, pamergių suknelėms, jaunosios papuošalams ar ant stalo esančioms servetėlėms, bet ir įvairioms patalpos dekoracijoms. Spalva vestuvėms suteikia vienoki ar kitokį jausmą. Vestuvių dekoras balionais, parinkus prie vestuvių kolorito derančią spalvą, pagyvins pobūvio patalpą bei užpildys didžiulę bažnyčios erdvę. Kalbant apie fotosesijose naudojama didelę puokštę helio dujomis pripildytų balionų, kurių spalva taip pat dera prie vestuvių temos, jaunavedžių rankose atrodo svaiginančiai ir lengvai. Ypatingą įspūdį sukelia didesnio skersmens balionai.
Balionų panaudojimo galimybių vestuvėse yra ne viena. Internete jų galima prisižiūrėti iki soties. Tačiau norint savo šventę padaryti unikalia ir savita, tereikia įjungti vaizduotės ir kūrybos mygtuką, kurį turime kiekvienas iš mūsų.