Kiekvienai moteriai reikia gražių kojinių, tai leis sukurti madingą įvaizdį

Priderinus kojines prie drabužių ir kitų stilių akcentų, galite atrodyti nepakartojamai ir žaviai. Kojinės su raštais, juostelėmis ar vienspalvės –  platus šių gaminių asortimentas užtikrins, kad visos galėtų pasiekti norimų rezultatų.Tikrai galime sau pripažinti, kad gana svarbi mūsų kasdieninės aprangos detalė yra kojinės. Ko jau ko, bet moterims kojinių niekada nebus per daug, nes prie kiekvieno drabužių derinio mes apgalvojame net smulkiausias stiliaus detales, tad ir kojinėms tenka nemažai dėmesio. Priklausomai ką nusprendžiame dėvėti tam tikra proga, tokias trumpas ar ilgas kojines ir renkamės. 

Seniau moteriškos kojinės būdavo derinamos labiau prie avalynės, nei prie aprangos. Nuo to priklausydavo ar jos bus tos pačios spalvos kaip bateliai ar taps rafinuota stiliaus detale. Tačiau šiuolaikinės mados tendencijos mus išlaisvina nuo kruopštaus rūbų derinimo ir vis dažniau matome ryškias spalvingas kojines, kurios tampa puikiu prieskoniu garderobui ir traukia aplinkinių žvilgsnį. Tad apžvelkime pagrindines mados tendencijas, tam, kad ir jums kiltų idėjų, kaip susikurti sau išskirtinį įvaizdį ir stilingai atrodyti.

Kokias kojines pasirinkti, kad išliktum madinga ir nesušaltum rudens sezonu?

Nesvarbu, ar jus domina ilgos moteriškos kojinės, ar ieškote trumpesnių kojinių stiliaus, visada turėsite bent keletą variantų. Norint sukurti unikalų stilių, naudinga dėvėti moteriškas kojines virš kelių ir visada atrodysite nepakartojamai. Moteriškos kojinės iki kelių visada bus mados tendencijų viršuje, todėl su jomis visada atrodysite labai madingai. Nebijokite eksperimentuoti su savo rūbais, naudodamos tokį modelį, tikrai galėsite tai padaryti.

Beveik daugeliu atvejų kojinėse naudojama medvilnė: ji patogiai juntama ant odos ir leidžiai kojai “kvėpuoti”, todėl kasdieniame gyvenime gausite maksimalų komfortą. Dar moteriškos kojinės paprastai papildomos elastiniu elastanu ir poliamidu, kad jas būtų lengviau prižiūrėti.
Ilgas kojines ir prisegamas kojinės galima derinti ir kitais būdais. Pirmiausiai, galima derinti pagal spalvą. Apgalvokite ką planuojate rengtis, patartina, kad jūsų aprangoje vyrautų ne daugiau trijų spalvų ar jų atspalvių. Taip pat stilingai atrodys klasikiniai juodos ir baltos spalvų deriniai ar kontrastai. Šį sezoną itin madingos ir monochrominės spalvos, kai visa aprangos eilutė, aksesuarai ir net manikiūras yra tos pačios spalvos ar atspalvių. Norint susikurti jaunatvišką stilių, siūlome nebijoti ultra ryškių spalvų ar margų kojinių. Jos puikiai atrodys prie sportinių batelių ir džinsų. Nepamirškite, kad norint išsiskirti iš minios, kartais reikia visai nedaug poros stilingų akcentų, pavyzdžiui, tai gali būti kad ir batų raišteliai, derantys su jūsų ilgomis kojinėmis.