Nosies korekcija, kuomet ją rinktis?

Žmonės turi skirtingą supratimą apie tai, kas yra grožis. Yra sakoma, jog pamilti save tokį, koks esi yra labai sudėtinga, nes nėra pasaulyje tobulo žmogaus, tačiau visi savaip yra gražus. Kiekvienas turi teisę, likti tokiu, koks yra, ar priartėti prie savo įsivaizduojamo grožio standarto. Viena populiariausių procedūrų grožio pasaulyje yra nosies korekcija, nes su savo nosimi yra labai sunku susidraugauti. Vienų nosis maža, kitų ilga, turi kuprelę ar netinkamą pertvarą, tačiau šiais laikais tai nėra problema, visas nosies bėdas ir norimas korekcijas galima atlikti greitai, neskausmingai ir efektyviai.

Kam reikalinga nosies korekcija?

  • Nosies korekcija dažniausiai atliekama estetinio grožio palaikymo tikslais. Dauguma nepatenkinti savo nosimi, nori ją pagražinti ir dėl to jiems yra reikalinga tokia procedūra. Po procedūros nosis gyja greitai, atrodo itin gražiai ir tikrai verta atlikti operaciją, jei jaučiate nepasitenkinimą savo išvaizda vien dėl jos.
  • Dauguma galvoja, jog nosies korekcija yra reikalinga tik grožiui, savęs pamilimui, tačiau tai yra tik mitas. Nosies korekcija ne tik padeda save pamilti labiau, tačiau ir gydo kvėpavimo sunkumus, kuomet nosies pertvara yra netaisyklinga. Tokia problema gali atsirasti avarijos metu, traumos ar nelaimingo atsitikimo metu , kartais su netaisyklinga pertvara yra ir gimstama. Turint netinkamą nosies pertvarą yra sudėtingiau kvėpuoti, nuolat norisi kvėpuoti per burną, nes, rodos, jog mažai oro yra gaunama per nosį, kamuoja sloga, sinusitas ar dažnos alergijos, dėl to ir reikalinga nosies korekcija, kad būtų galima taisyklingai kvėpuoti ir nejausti diskomforto.
  • Taip pat nosies korekcija atliekama dėl didelių šnervių, stambaus nosies galiuko ar pernelyg išraiškingos nosies kuprelės, kurios sukelia nepasitenkinimo savo išvaizda pojūtį. Tačiau tai ir priskiriama tam, kad norima pagražinti savo išvaizdą, kad žmogus galėtų pamilti save iš naujo.

Kiekvienas galime rinktis, kokios procedūros asmeniškai mums reikia, galbūt nosis Jums nekelia problemų, bet reikia patobulinti smakrą, tuomet spauskite čia ir rasite daugybę patarimų, kaip ne tik išsirinkti procedūrą, bet ar Jums procedūros išvis reikia. 

Tačiau jei apsisprendėte pasirūpinti savo išvaizda rinkitės geriausius specialistus, kurie dirba Grožio Akademija klinikoje, nes jie padės Jums apsispręsti ir patars, kaip elgtis prieš procedūrą ir po jos.