Kaip išlaikyti santykius per atstumą?

Kaip išlaikyti santykius per atstumą?

Šiandien, kai galime lankytis, gyventi ir dirbti ypač įvairiose šalyse, labai aktualia tema tampa santykiai per atstumą. Galime suskaičiuoti tūkstančius porų, kai vienas iš partnerių studijuoja ar dirba užsienyje. Tad, kaip elgtis, kai vienas iš partnerių gyvena už kelių šimtų ar, net kelių tūkstančių kilometrų? Gera žinia ta, kad egzistuoja ne vienas patarimas, kaip išlaikyti santykius per atstumą.


Tam, kad santykių atšalimas aplenktų jus ir jūsų partnerį, išmokite tinkamai planuoti laiką, kad kiekvieną dieną rastumėte bent keliolika minučių laiko pokalbiams. Jei skiriasi laiko juostos, tai padaryti gali būti šiek tiek sudėtinga, tačiau vistiek suraskite laiko kiekvieną dieną pasidalinti bent jau svarbiausiais tos dienos įvykiais ir savo nuotaika. Priešingu atveju, rizikuojate sulaukti tokios situacijos, kuomet ar jūsų partneris nesužinos svarbių detalių apie kasdienybę.


Šiandien jau galima nemokamai naudotis įvairiomis programėlėmis, kurioms mums leidžia ne tik išgirsti norimo žmogaus balsą, bet ir pamatyti jį. Tad, belieka tik pridurti, kad kai domina santykiai per atstumą, tokios programėlės tampa ypač gera išeitimi: galite bendrauti su savo brangiu žmogumi ne tik garsu, bet ir vaizdu: leisti jam stebėti savo emocijas, rodyti naujausius pirkinius, ar tiesiog suteikti galimybę matyti, kaip gaminate vakarienę, laistote gėlės ir t.t.


Vienas kitą labai svarbu stebinti ne tik tuo atveju, kai gyvenate bendruose namuose, bet ir tuomet, kai jus skiria šimtai ar net tūkstančiai kilometrų. Na, o tai padaryti ne taip jau ir sunku – juk gyvename tokiu laikmečiu, kai internetu galima užsakyti mielą dovanėlę (tiks gėlės, saldumynai ar net sekso žaislai) ir taip pradžiuginti sau svarbų žmogų. Tad, pasinaudokite šiais patarimais ir puoselėkite savo santykius.