Ką jaunimui nuveikti Portugalijoje

Portugalija yra puiki šalis, kurioje galima ne tik ilsėtis pliaže ir maudytis atvirame Atlanto vandenyne, bet ir išbandyti ekstremalų vandens sportą, vaikščioti po kalnus ir gamtą, šėlti mieste ir dar daugiau.

Suvedę Google paieškoje Portugalija – kelionės kaina, atrasite daugybę kelionių agentūrų pasiūlymų nukeliauti į šią šalį visiems prieinama kaina. O čia atvykę nesigailėsite, nes Portugalija slepia begalę veiklų, tinkamų tiek jauniems vaikinams, tiek merginoms.

Tiems, kurie mėgsta gamtą ir aktyvias pramogas ko gero kiekvienas portugalas pirmiausiai pasiūlys banglentes, nardymą, jodinėjimą žirgais. Banglentės yra vienas populiariausių pasirinkimų, susijusių su vandens sportu. Specialiai išbandyti Portugalijos bangų atvyksta net gi banglentininkai iš JAV ir kitų šalių, kurios ir pačio gali pasigirti puikiais paplūdimiais. Tad nepraleiskite gyvenime nedažnai pasitaikančio šanso išbandyti Atlanto bangas.

Kalbant apie miestą ir jo naktinį gyvenimą, Portugalijoje, neįmanoma nepaminėti Porto ir Lisabonos klubų bei jaunimo šėlionių savaitgaliais. Lisabona, žinoma, pati pilniausia galimybių. Čia galima rasti tiek industrinių ir modernių taškų į meną linkusiems ar šiuolaikiškiems jauniems žmonėms, tiek elegantiškų ir ramių jaukių vietų romantikams. O geriausia yra tai, kad čia visada šilta, net ir žiemą, todėl nereikės mieste stipinėti su paltais norint tiesiog padaryti pertraukėlę tarp ėjimo iš vieno klubo į kitą. Portugalų jaunimas garsėja kaip draugiškas ir svetingas, tad be jokios abejonės čia rasite draugų galbūt ir visam gyvenimui.

Tikrai verta nuvykti į Portugaliją – kelionės kaina paprastai į šią šalį nėra didelė, todėl norint ją aplankyti tikrai neteks taupyti dvejus metus. Be to, tai nėra brangi šalis, todėl čia rasite kur pigiai užkąsti ir tiesiog mėgautis miesto galimybėmis.