Kaip žinant NT objekto unikalų numerį, sužinoti jo vertę?

Ne paslaptis, kad kiekvienas, kuris nori parduoti savo būstą, galvoja apie daugelį dalykų, pavyzdžiui, kaip reikės organizuoti persikraustymą, kur reikės persikelti ir t.t. Nemažai dėmesio pareikalauja ir dar keli klausimai: kokia yra dabartinio būsto vertė, kiek būtų galima gauti pinigų jį pardavus? Daugiau aiškumo į šią situaciją įnešti gali nt vertė pagal unikalų numerį. Tad, kaip žinant NT objekto unikalų numerį, galima sužinoti ir jo vertę?
Viskas labai paprasta – jums priklausančio objekto mokestinę vertę galite sužinoti VĮ Registrų centro svetainėje įvedus NT unikalų numerį. Na, o jei NT unikalaus numerio dar nežinote, tai padaryti taip pat nebus nei sudėtinga, nei daug laiko nereikės – jums tereikia tik įvesti nekilnojamojo turto adresą (užsukus į https://www.registrucentras.lt/ntr/p/).
Taigi, jei planuojate parduoti savo namus, jums tikrai nereikia mintyse jų lyginant su kaimyno, ką tik atlikusio pardavimo sandorį, tam, kad sužinotumėte, kokios apytikslės pinigų sumos galėtumėte tikėtis – galite sužinoti, kokia yra NT vertė pagal unikalų numerį. Tad pirmiausia išsiaiškinkite, koks yra jums priklausančio NT unikalus numeris, o po to jau ir sužinosite jo mokestinę vertę. Tad, jei tik turite interneto ryšį, išmanųjį telefoną ar kompiuterį, tai galite sužinoti net neišeidami iš savo namų, vos per kelias minutes. Na, o, jei reikia dar daugiau informacijos bei pagalbos parduodant būstą, tiesiog užsukite į https://www.untu.lt.