Pagalba kelyje

Ar jums yra tekę atsidurti situacijoje, kai atrodo, jog visas pasaulis nusistatė prieš jus? Įsivaizduokite, jog skubate į svarbų karjeros pokalbį ar susitikimą su įtakingais klientais, važiuojate į kitą miestą ir jūsų automobilis sustoja (nuleidžia padangą, baigiasi kuras ar koks kitas gedimas), o aplink vieni laukai, mašinų nedaug arba visi skuba savais reikalais, niekas neketina vaidinti didvyrių, sustoti ir pagelbėti. Jūsų išsigelbėjimas, žinoma, techninės pagalbos kelyje paslaugos. Jeigu jūsų automobiliui nuleido padangą ir jūs mokate ją pakeisti, tuomet, ko gero, greičiausia pagalba kelyje būsite jūs patys. Jeigu pagalba kelyje yra toli, tuomet, matyt patys greičiau pasikeisite padangą nei sulauksite techninės pagalbos. Na, o tiems, kurie nepasitiki savo sugebėjimais keičiant padangas ar tvarkant kitus smulkius gedimus, belieka išsikviesti techninę pagalbą kelyje ir laukti.

Kokios gi pagalbos galime tikėtis iš techninės pagalbos kelyje specialistų? Visų pirma, jūs galite pasikonsultuoti telefonu, galbūt tai tik smulkus gedimas, kurį galima akimirksniu sutvarkyti ir be tiesioginės specialisto pagalbos. Pagalba kelyje gali užvesti užgesusį variklį, pakeisti ratą, pristatyti kurą, atrakinti užsikirtusias automobilio dureles bei ištempti užklimpusią transporto priemonę. Jeigu gedimas ar eismo įvykis rimtesnis, tuomet pagalba kelyje padeda transportuoti jūsų automobilį į pageidaujamą vietą ar remonto dirbtuves. Jei automobilio sutaisymas užtrunka ilgiau, vairuotojui, terminuotam laikotarpiui, yra suteikiamas pakaitinis automobilis arba taksi paslaugos. Pakaitinio automobilio naudotojas degalų išlaidas dengia pats.

Pagalba kelyje dirba 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę. O techninės pagalbos kelyje telefono numerį galima lengvai rasti internete.