Individualūs verslo finansavimo sprendimai su „SME Finance“

Kiekvienas verslas ieško sau palankių finansavimo būdų. Tai gali būti bankinės paskolos, skolinimasis iš investuotojų ar pažįstamų. Tačiau šie būdai ne visada atitinka verslo lūkesčius ir sukelia dar daugiau streso dėl didelių palūkanų ir nelanksčių mokėjimo grafikų. Tokiu atveju verslas patenka į keblią padėtį iš kurios sunku išsisukti. Dėl to mažas ir vidutinis verslas turėtų nebijoti iššūkių ir kreiptis į SME Finance, kur siūlomi individualūs finansavimo sprendimai gali išgelbėti ne vieną verslą. Daugiau apie tai galite rasti paspaudę ant šios nuorodos https://www.smefinance.lt/individualus-finansavimo-sprendimai/

Kas yra SME Finance

SME Finance yra ne bankinių sąskaitų bendrovė kuri finansuoja mažus ir vidutinius verslus. Ši bendrovė sprendimus pateikia itin greitai – tik per vieną darbo dieną ir išmoka nustatytus finansus per valandą. SME Finance taipogi siūlo lanksčius ir paprastus sprendimus atsižvelgdami į kliento poreikius ir verslo specifiką. Ši bendrovė padeda verslui jaustis saugiau ir užtikrina saugumą suteikdama kredito draudimą ir kompensuodama patirtus nuostolius dėl klientų neapdairumo.

Individualūs finansavimo sprendimai

Siekdami įgalinti verslą nuolatos augti ir vykdyti veiklą su kuo mažiau trikdžių SME Finance rengia individualius finansavimo sprendimus. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad kiekvienam klientui parenkami nestandartiniai finansavimo sandoriai su nestandartinėmis sąlygomis. Visa tai yra daroma atsižvelgiant į kiekvieno verslo individualius poreikius ir gali būti keleto pagrindinių finansavimo tipų:

  • sandėlio;
  • pasirašytų pirkimo-pardavimo sutarčių, konkursų laimėjimo atveju;
  • verslo pirkimo-pardavimo, taip pat galioja ir dalies verslo įsigijimui – pirkimui;
  • sezono.

Galimi ir kiti variantai, tačiau dėl to reikėtų kreiptis tiesiogiai į SME Finance komandą, kuri suras jums priimtiniausią sprendimą ir padės jį greitai ir lengvai įgyvendinti.