Pažintys, pažintys ir dar kartą pažintys: kaip pažindinasi Svarstyklės o kaip – Vandeniai?

Esame socialios būtybės, todėl niekaip negalime gyventi nebendraudami su kitais žmonėmis. Štai, kodėl pažintys kiekvieno iš mūsų gyvenime užima tokią svarbią vietą. Ir kuo daugiau  apie žinosime, tuo geriau. Spauskite čia, jei jus domina pažintys Airijoje. O kol kas kviečiame sužinoti, kaip paprastai atrodo pažinties procesas, atsižvelgiant į žmogaus zodiako ženklą. 

Kalbant apie Svarstykles, verta pabrėžti, kad būtent šie žmonės yra vieni didžiausių romantikų, tad nereikėtų nustebti, jei dar pirmą pažinties vakarą iš ko lūpų išgirsite apie labai toli siekiančius ir labai patraukliai atrodančius planus. Visgi. tuo pa metu nereikia pamiršti, kad tai yra ir vienas nepastoviausių ženklų, paprastai labai ilgai negalinčių priimtų sprendimo. Taigi, jei mėgstate tiesumą bei aiškumą, iš anksto nusiteikite tam, kad pažintis su šio ženklo atstovu, gali jus ne juokais išvarginti.

Nors Skorpionai neretai yra apibūdinami kaip tie žmonės, kuriems paprastai net nereikia kitų žmonių draugijos, verta pastebėti, kad visgi, jei jau rimtai kritote į akį gimusiam po šiuo ženklui tai jis padarys viską, kad apgaubtų magiška dėmesio skraiste ir, kad jaustumėtės ypač gerai. 

Šaulys – dar vienas nepastovus žmogus visame zodiake. Nors šis žmogus pažintis užmezga labai lengvai ir jau pirmą vakarą, gali žadėti daug gražių dalykų, visgi, pernelyg tikėti nereikėtų, kad vėliau nenusiviltumėte. Būtent po šiuo ženklu gimę asmenys labai vėlai pradeda galvoti apie rimtus santykius, šeimą, ilgą laiką juos domina tik paviršutiniškumas ir labai daug laiko bei jėgų jie skiria asmeniniam augimui.  

Ožiaragis – vienas ryškiausių darboholikų visame zodiake. Taigi, nieko keista, kodėl po šiuo ženklu gimę asmenys apskritai neturi daug laiko pažintims, nebent, jos būtų susijusios su jų profesine sritimi, karjera, ir galėtų kažkaip pasitarnauti. Visgi, jei šio zodiako atstovas nuspręs su kažkuo susipažinti, galima būti tikriems, kad nuobodžiauti neteks: šio ženklo atstovai yra ypač apsiskaitę, domisi įvairiomis sritimis, todėl galite būti tikri – išgirsite daug įdomių dalykų ir sužinoti daug įdomių istorijų.

Vandeniai – tarsi tie katinai, kurie mėgsta sau vaikštinėti vieni, todėl kitų žmonių kompanija jiems dažniausiai nereikalinga. Tas pats pasakytina ir apie naujas pažintis – šio zodiako ženklo atstovai sunkiai susipažįsta su naujais žmonėmis, be to, dažniausiai tiesiog nežino kaip palaikyti pokalbį. Tačiau nerimauti nereikėtų, kadangi šiandien visi norintys susipažinti turi daug galimybių tai padaryti  patogiai ir saugiai. Pažintys internetu – realus būdas surasti sau artimą žmogų, net neišeinant iš namų. Tad spauskite čia, jei jus domina pažintys Dubline, o taip pat – kitose vietovėse. 

Na, o štai Žuvys – visiška priešingybė Vandeniams, jos pažintis užmezga ir labai dažnai, ir labai lengvai. Šio ženklo atstovai domisi ypač įvairiomis sritimis, todėl joms būna lengva pradėti pokalbį bei jį palaikyti. Visgi, tai nėra vienas pastoviausių bei ištikimiausių zodiako ženklų, todėl greitai bei lengvai užsimezgusios pažintys retai kada virsta ilgalaikis bei tvirtais santykiais

Taigi, jau sužinojome, kaip susipažįsta skirtingi zodiako ženklai. Tačiau svarbiausia atminti, kad reikia mėgautis pažinties procesu, tuomet tai bus ypač maloni jūsų gyvenimo patirtis.