Kaip renkamos dovanos vaikinui

Nesvarbu, kiek laiko susitikinėjate su savo vaikinu, artėjant kokiai nors progai visu aštrumu iškyla klausimas – ką gi tokio ypatingo jam padovanoti? Juk nesinori dovanoti kažkokio paprasto niekniekio, tad stengiamės, kad mūsų dovana jam būtų prasminga ir tuo pat metu jaudinanti, žodžiu, įspūdinga.

Suprantama, kad dovanas rinkti daug lengviau, kai savo vaikiną labiau pažįstate ir žinote, ką jis mėgsta, apie ką dažniausiai svajoja bei koks jo hobis. Pavyzdžiui, jeigu vaikinas mėgsta keliauti, tai greičiausiai apsidžiaugs gavęs dovanų prisiminimus apie įdomiausias savo keliones ar patirtus jaudinančius nuotykius, o dar smagiau, kai tie nuotykiai buvo išgyventi jūsų abiejų kartu. Žinoma, visuomet smagi dovana bus romantiška savaitgalio kelionė į kitą šalį. Juk dabar tokių kelionių pasirinkimas didžiulis – vos ne visos skrydžių bendrovės siūlo nebrangius maršrutus po visą Europą, tad įsimintiną savaitgalį galima praleisti Paryžiuje, Londone, Amsterdame, Berlyne, Romoje, ar dar kitame gražiame mieste. Kelionių variantų, tikrai, daugybė. Svarbiausia, organizuojant tokią dovaną, įdėti šiek tiek fantazijos ir būtinai – savo meilės.

Jeigu norisi dovanoti, ką nors paprastesnio ir labiau apčiuopiamo, tai įvairiomis progomis vaikinui galima įteikti kokį nors elektronikos prietaisą ar žaidimą. Pavyzdžiui, žaisminga dovana gali būti neįprastas laikrodis ar smagus stalo žaidimas draugams. Tikrai visomis progomis tiks butelis brangaus gėrimo, tokio kokį jis labiausiai mėgsta. Dar viena puiki dovana gali būti bilietai į jo išsvajotą renginį.

Apskritai, puikios dovanos vaikinui – tai kokie nors neįprasti, bet smagūs dalykėliai. Būtinai reikėtų vengti visokių tokių dovanų, kurios susijusios su namų ruoša ar buitiniais darbais. Na, žinoma, išskyrus tokius atvejus, kai vaikinas dievina sukinėtis virtuvėje ir gaminti įvairiausius patiekalus.

O štai dovanoti drabužius geriau vengti, ypač draugystės pradžioje. Apskritai, jeigu tai tik jūsų draugystės pradžia – su dovana persistengti nereikėtų. Nupirkus labai brangią, per daug asmeninę ar kažkokią simbolišką dovaną, galite sulaukti netikėtai priešiškos reakcijos. Tokiu atveju geriausia išrinkti paprastą, bet smagią dovanėlę. Kiek kitokia – asmeniškesnė ir įspūdingesnė – dovana galėtų būti tada, jeigu jūs kartu jau nemažai laiko.