„Suits“ žvaigždės Vilniuje?

Kostiumuotieji advokatai Vilniuje – lyg iš akies traukti serialo herojai.

Visiems, kurie dirba teisės srityje ar paprasčiausiai domisi serialais, ko gero nebus svetimos dviejų teisininkų pavardės – Mike Ross ir Harvey Specter. Tai charizmatiškos ikonos, NBC televizijos išleistos į aikštę plačiojo pasaulio akims 2011 metais. Ar lankėsi kada šie advokatai Vilniuje?

Mike Ross ir Harvey Specter yra ne tik puikūs savo srities specialistai, bet labai charizmatiškos asmenybės, tad nenuostabu, kad į juos nori būti panašūs visi teise besidomintys jaunuoliai. Lietuvos teisės sritis – ne išimtis. Vieni advokatai Vilniuje, savo klientams ir draugams surengė keistą, tačiau gana linksmą atrakciją.

Makiažo, specialių kostiumų ir kompiuterinio redagavimo pagalba šie advokatai Vilniuje surengė itin inovatyvią fotosesiją.

Kontoros gerbėjams facebooke buvo parodytos 26 advokatų nuotraukos, kur jie stebėtinai panašūs į serialo „Suits“ personažus. Paklausti kaip šovė tokia mintis, jaunuoliai juokavo, kad jie iš tikrųjų yra teisės žvaigždžių antrininkai: „Kai einame kartu papietauti, mus atpažįsta, o kolegos juokauja, kad viršininkas Robertą (teisininką, panašų į Mike Ross personažą) į darbą priėmė tik dėl jo panašumo.“ Tai, žinoma, vieni juokai. Advokatai Vilniuje jau yra pasižymėję puikiai sutvarkytomis bylomis ir atsižvelgiant į jų jauną amžių, jau gavę prestižinių apdovanojimų.

Advokatai Vilniuje surengė fotosesiją šalia stiklinių savivaldybės ir verslo centro pastatų, kur puikiai atitinka serialo nuotaiką, filmuojamą tarp stiklinių Niujorko dangoraižių.