Vestuvės Kretoje – romantika apie kurią gali pasvajoti kiekvienas

Kretos sala – tai tarsi mažytis rojaus kampelis, kuris pritraukia tūkstančius žmonių. Žmonės į šį kampelį užsuka labai dažnai, iš pačių įvairiausių pasaulio kraštų, netgi pačių tolimiausių. Vienų tikslas – pamatyti nuostabius Kretos gamtos vaizdus, kitų – aplankyti įdomias lankytinas vietas, o dar kitų – susituokti. Susituokti? Taip, tikra tiesa, jūs perskaitėte gerai! Yra nemažai žmonių, kurie apie vestuves Kretos saloje svajoja daugelį metų, ir vis dėlto – ši svajonė yra išpildoma.

Vestuvės Kretos saloje – romantikos dvelksmas

Norintys sužinoti kas yra romantiška – tegul susituokia Kretoje. Juokais taip galima tikrai pasakyti, kadangi kur kitur gali būti daugiau meilės tarp dviejų širdžių, nei jų išsvajotoje sutuoktuvių vietoje. Vestuvės Kretos saloje daugelyje vietų galėtų vykti antį kranto – tai pati puikiausia ir palankiausia vieta sujungti savo gyvenimus. Žinoma, tikriausiai daugelis pagalvotų, o kodėl negalima to paties padaryti Lietuvoje? Žinoma, kad galima, tačiau Lietuvos orai yra daug atšiauresni, nenuspėjama, tad labai baisu rizikuoti, kad ceremonija nebūtų sugadinta. Baisu rizikuoti, tad jungtuvės užsienyje yra savotiška atsvara.

Kiek kainuoja surengti vestuves Kretos saloje?

Kaina priklauso tik nuo dviejų žmonių – jaunikio ir jaunosios. Kainos didumas priklauso tik nuo to, ko nori jaunieji, kadangi jie gali suorganizuoti didelę šventę, pasikviesti daug žmonių arba surengti kažką jaukaus, romantiško, visiškai neišlaidaujant. Reikia nepamiršti, kad kainuoja viskas, todėl bendra kaina priklauso ir nuo jaunosios suknelės kainos, nuo maisto, kuris yra užsakomas, netgi nuo muzikantų. Tad, kiek kainuoja vestuvės Kretos saloje – atsakyti yra neįmanoma.

Pigios kelionės į Kretą

Pigios kelionės į Kretą nuolatos yra organizuojamos įvairių skrydžių kompanijų, kelionių agentūrų, todėl svečiams atvykti į vestuves yra žymiai patogiau ir paprasčiau. Pigios kelionės į Kretą bus tuo atveju, jeigu pačia kelione bus pasirūpinta iš anksto – nupirkti lėktuvo bilietai, rezervuoti kambariai, viskas užsakyta. Šiais užsakymais turėtų pasirūpinti patys jaunųjų svečiai, kadangi vestuvės yra ir taip sudėtingas dalykas, o svečių atvykimo klausimai juos tik dar labiau apsunkintų. Tad net nedvejokite, pigios kelionės į Kretą – tai įmanoma.