Patarimai: kokias valgomas dovanas galima dovanoti verslo partneriams?

Iliustracija: pixabay.com/users/mammiya-12752456/

Nors verslo dovanų pasirinkimas šiandien yra kaip niekad platus, tačiau tenka pastebėti, kad vis dažnesniu pasirinkimu tampa valgomos dovanos. Tai tikrai nestebina: tokios dovanos puikiai tinka visiems be išimties, be to, valgomas dovanas galima įteikti pačiomis įvairiausiomis progomis. Jei svarstote apie tokį pasirinkimą, tikėtina, kad jūsų galvoje kirba klausimas, kokias valgomas dovanas vertėtų įteikti, taigi, netrukus tai aptarsime.

Įvairūs saldumynai
Saldumynų rinkiniai – tai vis labiau populiarėjanti verslo dovana, kuri tikrai nudžiugins kiekvieną smaližių. Tokius rinkinius gali sudaryti įvairūs saldainiai, riešutai šokolade, džiovinti vaisiai, ir t.t.

Saldūs kepiniai
Konditeriniai gaminiai – taip pat puiki verslo dovanos idėja. Dažnu pasirinkimu tampa įvairūs keksiukai, šakočiai, skruzdėlynai, tortai ar kiti saldūs gaminiai.

Lietuviški gaminiai
Verslo partnerius ar klientus nudžiugins ir įvairūs lietuviški gaminiai, tokie kaip medus iš įvairių Lietuvos regionų, brandintas sūris ar net mėsos gaminiai. Įvairi lietuviška produkcija tikrai maloniai nustebins ir Lietuvos, ir užsienio partnerius.

Vaisių krepšeliai
Dovanų krepšelis su vaisiais – tai originali dovana, kuri tikrai nudžiugins jos gavėją. Šiandien vis daugiau kalbama apie šviežių vaisių naudą organizmui, todėl dovanų krepšelis su šviežiais sezoniniais vaisiais tikrai nepaliks abejingų.

Dovanos pagal progą
Nors valgomos dovanos gali būti dovanojamos ištisus metus, tačiau jas visada galima pritaikyti ir tam tikroms konkrečioms progoms. Pavyzdžiui, jei valgomas dovanas įteiksite Kalėdų proga, pasirinkite šios šventės atributiką atitinkančias dekoracijas, kuriomis papuošite dovaną.

Kad dovana būtų dar ypatingesnė…
Jei siekiate, kad verslo dovana jos gavėjui paliktų dar didesnį įspūdį, dovanas galite personalizuoti. Tam puikiai tinka atvirukai, kuriuose galėsite įrašyti konkrečiam asmeniui skirtą tekstą: padėkosite už bendradarbiavimą, pasveikinsite ypatinga proga, ir t.t.