Balionai su heliu šeimos progines datas pavers tikra švente

Sakoma, kad santuoka yra sunkus darbas. Ir šiame posakyje tikrai yra tiesos. O kai santuoka praturtėja atžalomis, tas darbas virsta iššūkiu ir išbandymu santuokai, ypač pirmuosius du metus, kol mažoji atžala naktimis vis sklaido pavargusių tėvų sapnus. Tačiau visi rūpestėliai pasimiršta, kai nejučiomis kiekviena diena ima virsti švente: pirmasis žodis, pirmasis juokas, pirmoji šypsena, atsisėdimas, atsistojimas, pirmosios naujų skonių ir kvapų patirtys ir pirmasis atsisėdimas ant puoduko. Visi tėvai supranta apie ką dabar kalbama. Kartais tėvai tokias datas net žymisi ir kiekvienais metais jas prisimena, jie paverčia savo kasdienybę švente. Be šių progų yra ir daug tradicinių: gimtadieniai, vardadieniai, rugsėjo pirmoji ir kitos. Kol vaikutis mažas jam viskas nauja, įdomu ir stebuklinga. Tačiau šiais laikais psichologai prognozuoja, kad visi vaikai priklausys indigo kartai, kuri pasižymės aukštu intelekto koeficientu, imlumu technologijoms, padidintu savivertės jausmu ir jautrumu cheminėms medžiagoms. Taigi, kuo toliau tuo sunkiau vaikus nustebinti ir sužavėti.

Kaip gi šeimos progines dienas paversti tikra švente? Dovanos ir maistas svarbu, tačiau, kad proga virstų tikra švente reikia sukurti atmosferą. Atmosferą galima sukurti pasirinkus aprangos temą, tinkamą muziką ir dekoracijas. Ar pamenate, kai patys buvote vaikai ir kiek žaidimų susigalvodavote su paprasčiausiu balionu? O kas jei tų balionų būtų pilnas kambarys? O jei tie balionai būtų ne ant žemės, o ant lubų? Paprasti tradiciniai balionai arba balionai su heliu yra smagios šventės raktas. Šventė turi būti ypatinga, jei jau yra proga, jai reikia tinkamai pasiruošti. Balionai su heliu neabejotinai padėtų sukurti šventinę atmosferą, be to dabar jie gaminami ne tik įvairių formų, dydžių ir su užrašais, bet ir su led švieselėmis. Taip, tokia dekoracija turi šansų nustebinti net indigo kartos vaikus. Šviečiantys balionai su heliu gali būti panaudoti ne tik kaip dekoracija, bet ir kaip kūrybiško vakarėlio žaidimo atributas. Jie gali sukurti kosmoso ar stebuklingo nakties miško erdvę.

Balionai su heliu – tik dekoracija, tačiau pasitelkus vaizduotę ir kūrybiškumą jie gali virsti bet kuo ir paversti jūsų šeimos šventę tikrai įsimintina.