Sužadėtuvių žiedai ir jų paieškos. Patarimai vaikinams

Ateina akimirka, kuomet suvoki, kad šalia Tavęs esantis žmogus – tai asmuo, su kuriuo nori praleisti visą likusį savo gyvenimą. Šis jausmas yra neįkainojamas. Tai tyras ir meilės kupinas jausmas, kurį nori išrėkti visam pasauliui ir visiems aplinkiniams. Tai galima padaryti kiek santūriau – sužadėtuvėmis. Joms reikia ne taip ir daug – idėjos, kuri padėtų nustebintu mylimą moterį ir sužadėtuvių žiedo. Tad kaip iš didžiulio sužadėtuvių žiedų asortimento išsirinkti tą vienintelį?
Pirmiausia vyrams patartina pasikalbėti su savo ar merginos mama. Jos gali duoti nuoširdžių ir vertingų patarimų, kurie padėtų išrinkti sužadėtuvių žiedą. Galimas variantas, kad Jūsų mama vis dar turi išsaugojusi savo sužadėtuvių žiedą, kurį gali perduoti Jums. Tokiu atveju šis žiedas taps neįkainojama relikvija. Jei visgi tokio žiedo mama neturi ar neišsaugojo, verta išklausyti jos patarimų, apie tai, kaip turėtų atrodyti sužadėtuvių žiedai.
Išklausyti skirtingų nuomonių tikrai verta, todėl siūlome pasikalbėti ne tik su mamomis ar tėčiai, bet ir merginos draugėmis, kurios dažniausiai jai palaiko kompaniją apsipirkimo metu. Taip pat rekomenduojame pasikalbėti ir su savo draugais, kurie jau turi patirties šiame ‘reikale’ – jie jau piršosi savo merginos. Šie patarimai gali būti labai naudingi, tik reikia nepamiršti, kad sužadėtuvių žiedą visgi renkate Jūs ir neleiskite, kad galutinį sprendimą priimtų kažkas kitas. Jį turite priimti tik Jūs.
Kitas svarbus patarimas – prisiminti visus savo merginos pasakojimus apie papuošalus. Tai padės nuspręsti, ar reikia masyvesnio ar kuklesnio žiedo; su didžiuliu akmeniu, ar vis dėlto be jo; sidabrinis ar auksinis, o jei auksinis tai balto, raudono ar geltono aukso… Tai ir dar daugiau padės Jums nuspręsti paprastas dalykas – mylimo žmogaus išklausimas. Jei vis dėlto neprisimenate draugę kalbant tokiomis temomis, galite pabandyti tai sužinoti dabar. Tačiau skubame paprotinti, kad tai reikia daryti be galo atsargiai ir apgalvotai. Bet koks ne tas žodis gali išduoti Jūsų ketinimus, o juk niekas nenori, kad apie sužadėtuves mergina sužinoti anksčiau laiko ir tai nebebūtų staigmena (o ką jau kalbėti apie tai, kad sužadėtuvių žiedas vis dar parduotuvėje…).
Keletas lengvų patarimų, kurie Jums padės išrinkti tobulą sužadėtuvių žiedą savo mylimai moteriai. Nepamirškite klausyti savo širdies balso ir aplankyti kuo daugiau lokalių ar internetinių parduotuvių. Linkime sėkmės paieškose.