Norite nustebinti mažametį? Nupirkite jam tinkamą dovaną, kuri tiks tam tikro amžiaus vaikui

Artėjant didžiausioms metų šventėms, tėvai, seneliai, dėdės ir tetos perka įvairius žaislus iš lentynų, kad tik pradžiugintų savo vaikus. Tačiau taip daryti neverta, niekuomet nereikia gundytis reklamomis ir nuolaidomis – svarbiausia pirkti kokybiškus rūbus ir žaislus vaikams, ypač jei šie vaikai yra metų ar mažiau laiko. Tokie vaikai linkę tyrinėti pasaulį ir dėti žaislus bei rūbus į burną, dėl to svarbu, jog jie būtų ekologiški.

Kada naujagimis pradeda pažinti pasaulį ir jam reikalingi žaislai?

Naujagimis turėtų sugebėti užfiksuoti prieš jį kabančių daiktų žvilgsnį bent 1-3 sekundes. Kai naujagimis tam tikrą laiką užfiksuos žvilgsnį, paskatinkite akis sekti objektą, kad lėtai judėtų vertikaliai (aukštyn ir žemyn) ir horizontaliai (į šoną). Tyrimų rezultatai rodo, kad kūdikiai mieliau žiūri į savo veidą nei į žaislus ar užsiima kita veikla. Naujagimiai juokdamiesi mėgsta žiūrėti tiesiai į savo veidą, atmerktomis akimis, žiūrėti tiesiai į akis, į tėvų rankas ir reaguoti į jų reakcijas. Praleistas laikas, kuomet žiūrite savo mažyliui į akis, ne tik jį daro laimingu, bet taip pat padeda lavinti, užmegzti ryšį, kuris bus tvirtas pamatas sveikiems santykiams ateinančiais mėnesiais ir metais.

Kokie žaislai tinkamiausi vaikams iki vienerių ir daugiau

Per pirmuosius kelis mėnesius jūsų kūdikis jausis saugiausiai jūsų rankose. Tačiau kartais, net ir trumpam laikui, būtina palikti kūdikį ramybėje. Todėl, kad jūsų kūdikis jaustųsi ramus, saugus ir užimtas, ugdymo kilimėliai gali išspręsti šią problemą. Per pirmuosius kelis mėnesius (2–4 mėnesius) tai geriausias žaislas kūdikiams. Tik neapsigaukite dėl perpildytų treniruočių kilimėlių ir sūpynių. 

Jei norite ekologiškų ir tinkamų žaislų pagal amžiaus kategorijas, rinkitės Little Dutch žaislai vaikams. Mūsų tikslas – kad vaikų žaislai taptų kasdieninio gyvenimo ir nepamirštamų akimirkų dalimi. Nuo ankstyvos vaikystės siekiame įkvėpti mažuosius tapti kūrybiškais ir suteikti daugiau laimės. Priklausomai nuo vaikų lyties, pomėgių, mūsų internetinėje parduotuvėje lengvai rasite žaislų, kurie suteiks daug gerų emocijų ir leis pasinerti į nuotykių kupiną pasaulį. Little Dutch Lietuva internetinė parduotuvė siūlo vaikų žaislus patraukliomis kainomis. Internetinėje parduotuvėje Little Dutch Lietuva siūlome nuolaidas, išpardavimus, pasinaudokite jomis, kad galėtumėte vaikų žaislų įsigyti  žemesne kaina ir pigiau. Internetinėje parduotuvėje Little Dutch Lietuva vaikų žaislus internetu išsirinkite bet kuriuo metu, lengvai, greitai ir patogiai. Pasirinkite patogiausią prekių pristatymo būdą, o mes garantuosime greitą prekių pristatymą.

Jei vaikas sąmoningai ką nors griebia, jis gali paimti tik žaislą priešais save. Tai paskatins jūsų kūdikį greičiau nusitaikyti į žaislą, nes jis gali būti nusiminęs dėl kelių pasirinkimų. Tai yra per didelė stimuliacija. Kartais geriau mažiau žaislų nei daugiau, nes mažamečiai dar nemoka pasirinkti. Kuo paprastesnis žaislas, tuo geriau. Jei kalbėti apie barškučius, tai pirmieji turėtų būti lengvi, apvalūs, žiedo formos, kad galėtų patogiai suimti abiem rankytėmis ir įsidėti į burnytę. Apie trečią mėnesį kūdikiai pradeda abi rankytes suvesti į vidurio liniją, tuomet kol dar pirštukai neįgudę tvirtai laikyti barškučių, galite pasiūlyti didesnius, lengvus žaislus (pvz., minkštos knygelės, pliušiniai kamuoliai ir pan.).