Estetinių procedūrų kainų tendencijos

Visuomenėje vyrauja mitas, kad įvairios injekcijos ir estetinės veido procedūros kainuoja labai daug. Šis mitas, nepelnytai sužlugdo daugelio žmonių, norinčių patobulinti savo išvaizdą, svajones. Tiek pasaulyje, tiek Lietuvoje, estetinė medicina ir plastinė chirurgija kasdien tobulėja. Siūlomų paslaugų spektras sparčiai plečiasi, taigi tikrai galima išsirinkti procedūrą, kuri padailins jūsų išvaizdą ir nepareikalaus didelių finansinių išteklių. Kokios kainų tendencijos vyrauja grožio industrijos pasaulyje? Kokį biudžetą reikėtų skirti populiariausioms estetinėms procedūroms?

Botulino ir hialurono injekcijų kaina

Šiuo metu, daugiausia gerbėjų turinčios grožio procedūros yra botulino ir hialurono rūgšties injekcijos. Injekcijos greitai atliekamos, nėra kenksmingos organizmui, todėl jas išbando ne tik brandesnio amžiaus žmonės, bet ir gražiau atrodyti siekiančios jaunos merginos. Botulino ir hialurono injekcijų kaina priklauso nuo to, kokią injekciją atliksite, kiek vienetų produkto bus panaudota, kokią veido sritį koreguosite. Įprastai injekcijos kaina gali svyruoti nuo 90 iki 400 Eur. Žinoma, pasitaiko išimčių. Injekcijos atliekamos vieno vizito metu ir pasižymi ilgai išliekančiu rezultatu. Patikimoje klinikoje atlikus injekcinę procedūrą, išvaizdos patobulinimai džiugins ne trumpiau, nei 6 mėnesius.

Mezoterapijos ir biorevitalizacijos kaina

Mezoterapija ir biorevitalizacija taip pat sparčiai populiarėjančios, itin efektyvios injekcinės procedūros. Šios procedūros veiksmingai kovoja su odos problemomis, tokiomis kaip raukšlės, odos išsausėjimas. Nors procedūros panašios, tačiau mezoterapiją dažniau siūloma atlikti jaunesnio amžiaus žmonėms, o biorevitalizacija rekomenduojama tiems, kurie pastebi pirmuosius senėjimo požymius. Atliekant biorevitalizacijos procedūrą, pasiekiami gilesni odos sluoksniai, o tai padeda veiksmingiau kovoti su gilesnėmis raukšlėmis. Nors biorevitalizacijos kaina ir rekomenduojamų procedūrų kiekis, ženkliai nesiskiria nuo mezoterapijos, tikslų procedūrų ciklą ir biudžetą, konsultacijos metu nurodys specialistas, tinkamai įvertinęs jūsų odos būklę ir problemas.

Kainos ir kokybės santykis

Neadekvati, nepagrįstai žema procedūros kaina yra pagrindinis pavojaus signalas. Šis požymis įspėja, jog greičiausiai pakliuvote į nekvalifikuotų specialistų rankas. Tokie apsišaukėliai gali netinkamai atlikti procedūrą, naudoti nesertifikuotas priemones. Šie veiksniai tikrai padidina komplikacijų riziką. Savaime suprantama, jog kokybiškos priemonės ir patyrusio specialisto paslaugos kainuoja daugiau. Tačiau pasirinkus gerai vertinamą, aukščiausius standartus atitinkančią kliniką, sulauksite nepriekaištingo rezultato. Tikėtina, jog procedūra, atlikta naudojant kokybiškas priemones, džiugins ilgiau išliekančiais išvaizdos pokyčiais, taigi žvelgiant į tolimą perspektyvą – išvengsite rizikos ir sutaupysite. Aukštos kokybės standartus atitinkančios klinikos tikrai turi internetines svetaines, kuriose išsamiai pateikia visą, būsimam klientui aktualią informaciją. Pavyzdžiui, grozioakademija.lt puslapyje rasite informaciją apie procedūras, klinikos specialistus, kainas. Detali informaciją apie procedūros eigą ir naudojamas priemones – suteikia klientui pasitikėjimo ir padeda lengviau apsispręsti.


Sakoma, jog norėdami sutaupyti, žmonės dažnai sumoka du kartus. Jeigu pasiryžote estetinei grožio procedūrai, tai reiškia, kad rūpinatės savo išvaizda, tad svarbu investuoti tinkamai. Neieškokite pigiausio sprendimo, palepinkite save ir leiskite tikriems profesionalams pasirūpinti jūsų grožio švente.